dinsdag 2 september 2014

Winactie gewonnen!

Ik was laatst zo blij, ik had voor het eerst in mijn leven een winactie op een blog gewonnen! Nou moet ik ook bekennen dat ik helemaal niet zo vaak meedoe aan winacties, maar dit keer vond ik het prijzenpakket zo leuk dat ik wel een poging wilde wagen! En ja hoor, ik won, ik schrok me echt dood, ik dacht heel even van 'hoe kan dat?!', maar toch was het de waarheid, ik had een supergaaf prijzenpakket gewonnen!
Nou wil ik natuurlijk even de persoon in het zonnetje zetten die mijn dit pakket heeft gestuurd! Het was Alexandra van de blog www.ilumuoti.nl. Ze schrijft over fashion, beauty en lifestyle gerelateerde dingen. Het is zeker een aanrader om haar blog te volgen! Ze schrijft super leuk en haar foto's zijn echt supermooi.
Mijn oma is de postbode achterna gerend toen ze zag dat het pakket er was. Onze bel doet soms vreemd en ze hoorde de bel dus niet. Maar toen ze de postbode weg zag lopen is ze er vlug achteraan gegaan. 

En toen kwam ik thuis van school, en wat was daar.. Een grote doos met daarin kei veel leuke spullen! Ik heb er al even in geneust en wat een leuke dingen :D. Natuurlijk zitten er ook dingen bij die ik niet kan gebruiken, of make-up dat niet mijn huidskleur is, maar ik weet zeker dat ik daar mensen in mijn omgeving weer blij mee kan maken!

Ik ben hartstikke blij met het pakket, en wil Alexandra echt héél erg bedanken! Echt super super lief!

Volg jij Alexandra al? Heb jij wel eens meegedaan aan een winactie? Laat het weten in de reacties!

4 opmerkingen :

 1. Wat cool! Veel plezier ermee. Ik doe eigenlijk ook niet vaak mee met winacties, het zijn vaak dezelfde dingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahaha, wat geniaal van je oma! En ik ben blij dat je er zo blij mee bent, veel plezier ermee! :)

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk! Zelf heb ik ook een keer een winactie gewonnen. Het moment wanneer Simone mijn naam in haar filmpje zei.. Ik was echt zo Happy! :D

  Love,
  Joyce

  BeantwoordenVerwijderen