zondag 21 september 2014

Real Techniques dupes

Kwasten kun je nooit genoeg hebben naar mijn idee, dan gaat er weer eentje stuk, of dan blijkt degene die je hebt toch niet fijn genoeg te zijn. Ik wil al tijden kwasten bestellen van Real Techniques, maar de prijs houdt me een beetje tegen omdat ik ze best prijzig vind. Ik was laatst rond aan het neuzen op ebay, en toen kwam ik deze kwasten tegen, ze leken ontzettend veel op de Real Techniques brushes. Ik twijfelde niet en kocht ze meteen, ik was natuurlijk  heel benieuwd hoe de kwaliteit van deze kwasten zou zijn.

Ik kon echt niet wachten totdat ze binnen waren. Gelukkig duurde het dit keer niet zo lang en waren ze al na 2 weken binnen, wat best snel is voor ebay. Ik had wel verwacht dat de kleuren van de steeltjes wat gouder zou zijn, nu neigt het net iets meer naar oranje, wat ik wat minder vind. Maar hé, ik mag voor deze prijs niet klagen.


Dit was eigenlijk de brush die ik er nog bij nam omdat ik er graag 3 wou bestellen. Dit is een kwast met best ver uit elkaar staande haren, ideaal voor als je foundation wil met een 'airbrush' effect. Je zult het met deze kwast dan ook minimaal zien. Het enige nadeel van deze kwast vond ik dat hij al een paar haren verloren was in de verpakking. Verder is hij lekker zacht, niet super stevig maar een goede deal voor de prijs.Deze kwast wou ik eigenlijk kopen omdat mijn eigen foundationkwast oud begon te worden. De oranje kleur van de foundation gaat er maar niet meer uit en dat geeft een beetje een vies effect. Eigenlijk ben ik best blij met deze vervanger, het handvat houdt net iets steviger vast en de haren zijn zacht maar stevig. Ik ben met deze kwast zeker heel tevreden en het is zeker een aanrader voor het geld.


Van deze kwast had ik eigenlijk meer verwacht, op de foto zag hij er een stuk voller en meer fluffy uit. Maar toch ben ik er best wel tevreden mee, deze kwast is namelijk perfect om bronzer mee aan te brengen, hij is enorm stevig en de haren staan dicht op elkaar, dit geeft enorm veel pigmentatie en de precieze 'grotere' werkjes kunnen er ook mee gedaan worden. 


Ik ben eigenlijk hartstikke tevreden met deze kwasten, vooral als je kijkt naar de prijs-kwaliteit verhouding. Het enige probleem is dat je ze via ebay moet bestellen waarvoor je paypal of een creditcard nodig hebt. Niet iedereen heeft paypal. Maar gelukkig heb ik het wel en ben ik weer 3 mooie budgetkwasten rijker.

Wat vonden jullie van dit artikel? Heb jij ook wel is kwasten besteld via Ebay? Laat het weten in de reacties!

3 opmerkingen :

 1. Heb er wel eens over gedacht om deze te bestellen, grappig haha. (kon niet aangezien ik geen PayPal heb..) Ook de worldmap horloges vind ik heel leuk op Ebay!

  Liefs,
  Joyce

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het worldmap-horloge heb ik ook besteld, ben er superblij mee! Xx

   Verwijderen