dinsdag 23 september 2014

Oude make-up, nieuw leven

Vroeger zat ik al altijd in de make-up van mijn moeder te neuzen, geweldig vond ik het. Toen er nog een paar palettes tevoorschijn kwamen met het inpakken van de spullen voor de verhuizing was ik wel heel erg benieuwd, is de kwaliteit nog steeds goed, ookal zijn de spullen minimaal 10 jaar oud? En wat voor pigmentatie heeft het? De palettes waren nog (bijna) nieuw en het leek me leuk om met jullie te delen. Ik was eigenlijk best wel enthousiast, in beide oogschaduwduo's zit een mooie donkere groene kleur, een kleur waar ik de laatste tijd best wel veel mee aan het experimenteren ben. De oogschaduws zijn van het merk Vinia Vera.


 

Dan begin ik ook maar gelijk met wat mij het mooiste palette leek. Het palette met een donkergroene- en een beetje een perziktint. Ik vind het altijd handig als er bij dit soort palette's een klein spiegeltje zit, zo is het superhandig om mee te nemen. 
Wauw, ik ben eigenlijk best wel verbaasd over de pigmentatie van beide kleuren, de oogschaduws zitten een beetje tussen droog en vloeibaar in, ze korrelen niet en geven nauwelijks fall-out. Ik ben hartstikke blij met deze 2 nieuwe kleurtjes in mijn stash.

Ik was in dit duo vooral nieuwsgierig naar de gele kleur, hoe zal hij zijn, hoe mooi zal de swatch zijn, hoe gepigmenteerd zal hij zijn. Ik was ook benieuwd hoe gewaagd de kleur zou zijn.
Helaas viel de swatch wel een beetje tegen, de kleuren waren minder mooi dan dat ik gehoopt had. Toch ben ik ook heel blij met deze aanwinst en ga ik er lekker veel mee testen.

Wat vind je van deze post? Heb jij zelf ook make-up die al jaren oud is? Laat het weten in de reacties!

2 opmerkingen :

  1. Mm, de verpakkingen en kleurencombi's trekken me totaal niet. Wel vind ik de 2 donkergroene tinten geweldig! Zelf is het enige 'oude' item dat ik heb mijn Ruby Woo lipstick die ik misschien al 2 jaar heb.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De oranje-achtige kleur in het eerste doosje is pretty! Ik weet nooit zo goed hoe ik donkergroen moet dragen!

    BeantwoordenVerwijderen