dinsdag 16 september 2014

Nieuwe P2 lipstick

De herfst komt er weer bijna aan, en welke lipkleur is perfect voor de herfst? Juist, felrood! Al tijden miste ik een felrode lipstick in mijn stash, ik had al een paar rode lipsticks, maar ze waren allemaal net iets te donker, ik wou gewoon knallen, en deze waren daar niet fel genoeg voor. Tot mijn oog viel op deze lipstick van P2, een prachtige felrode kleur, ik was meteen enthousiast en heb hem dan ook zonder twijfelen meegenomen.


Ik was hartstikke benieuwd toen ik thuis kwam, ik heb hem namelijk niet geswatched in de winkel. Ik was gewoon te blij dat er een felrode lipstick was, dat ik hem meteen heb meegenomen. Ik ben altijd hartstikke tevreden met de lipsticks van P2, dus ik was er zeker van dat deze ook prachtig zou zijn.De kleur is 090 Red Square, aan de verpakking is echt nog niet meteen te zien dat het zo'n felrode kleur is. Ik dacht eerst dat de kleur best vaal was, totdat ik de tester opende en zag hoe fel hij was.

Er zat helaas wel een kleine beschadiging op de lipstick (niet heel goed te zien op de foto). Ik was weer zo dom geweest om de dop over de lipstick heen te halen :(.

De swatch is, zoals ik verwachtte, echt prachtig! De felrode kleur is supergepigmenteerd en hij is best wel voedend.Wel vind ik P2 lipsticks altijd moeilijk egaal te krijgen, op je lippen wordt hij best wel vlekkerig, vooral als je lipstick een felle kleur heeft. Maar met een lippotloodje als basis is dat goed op te lossen.

Ik ben in ieder geval heel blij met mijn nieuwe lipstick!

Wat vind jij van deze lipsticks? Wat vind jij de ultieme herfstkleur qua lipstick? Laat het weten in de reacties!

2 opmerkingen :

  1. Mooi! Alleen de substantie is idd vlekkerig en niet echt fel.. Toch wel een apart kleurtje.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk! Ik heb afgelopen week ook zo'n kleurtje gekocht van Essence.. Ik weet nog niet of het goed genoeg bevalt om naar school op te doen.

    BeantwoordenVerwijderen