zondag 28 september 2014

Make-up of the day

Het voelt echt al tijden geleden sinds ik de laatste keer een motd deed. En dat is het eigenlijk ook al, ik kan me nauwelijks meer herinneren wat ik toen liet zien, en wat voor make-up ik toen op had. Daarom vond ik het tijd worden voor een nieuwe make-up of the day!
Ik blijf het nog steeds ontzettend lastig vinden om posts zoals deze te maken. Je maakt jezelf ontzettend kwetsbaar. Toch vind ik dat ik over deze angst heen moet komen en ik gewoon maar een beetje door moet zetten.
Ik hou de laatste tijd ontzettend veel van groentinten. Daarom begin ik minder lipstick te dragen, het is super lastig om groen te combineren met een mooie lipkleur. Ik weet niet wat het met groen is. Ik heb mijn hele leven al een groene oogkleur gehad en dacht juist dat groene oogschaduw er niet bij zou staan. Lang geleden is mij verteld dat dat juist mooi is en laatst dacht ik eraan. Waarom ook niet? En zo ben ik steeds meer met groen gaan experimenteren.

Misschien gaat het je zo ook opvallen dat er geen foundation tussen de lijst staat! Dat klopt, ik probeer de laatste tijd zo weinig mogelijk foundation op te doen, en de rode plekjes een beetje te bedekken met wat concealer, wat overigens een stuk beter voor je huidje is.

Gezicht
Concealer - Maybelinne fit me concealer in 015
Blush - Sleek rosegold (review)
Bronzer - MUA baked bronzer (review)
Highlighter - Eyeslipsface blush in gotta glow

Wenkbrauwen - Essence wenkbrauwkitje in 02 natural blonde

Ogen
Sleek circus palette (review)
Kiko eyeshadow mono in 133
Gosh eyeshadow primer
Hema vloeibare eyeliner
Rimmel london Scandaleyes flex mascara

Wat vond jij van deze look of the day? Wat vind jij van groentinten? Laat het weten in de reacties!


2 opmerkingen :

  1. Ik ken die highlighter, hahaha! Maar groentinten staan je super mooi, echt waar! :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihihi, hoe zal dat toch komen ^^? Het is nu echt mijn favo highlighter, echt heel erg bedankt ♥!

      Verwijderen