maandag 8 september 2014

Essence Wave Goddes highlighter

Al tijden ben ik op zoek naar een highlighter, maar steeds, zonder succes. Mijn droomhighlighter is 'soft 'nd gentle' van Mac, maar helaas houdt de prijs me een beetje tegen. Daarom gaat mijn zoektocht door naar een goede budgethighlighter. Ik kwam deze tegen, van de zomercollectie van Essence, en met de korting kon ik het niet laten om hem voor jullie te testen.

Het is de Wave goddes highlighter powder en hij was €1,45. Ik heb hem gekocht bij de DM.


In de verpakking ziet hij er sowieso al leuk uit, het is een lichtroze kleurtje met een paar glitters hier en daar. Ook het patroontje sprak me heel erg aan, ik vind het bijna zonde om hem te gaan gebruiken! Ik kon in de winkel helaas geen swatches maken omdat dit de laatste was, maar voor de prijs moest ik hem gewoon proberen.

De swatches vielen een beetje tegen, het is een prima highlighter, daar niet van, maar ik vind dat hij net niet genoeg 'glow' geeft. Misschien moet ik ook maar op zoek gaan naar een wat meer gouden highlighter, vooral omdat ik zo verzot ben op Rosegold van Sleek.

Niet helemaal tevreden dus, maar een prima highlighter voor de prijs!

Wat vind jij van deze highlighter? Heb jij nog tips voor budget highlighters? Laat het weten in de reacties!

1 opmerking :