dinsdag 26 augustus 2014

P2 lipstick stash

P2 is een van mijn favoriete budgetmerken. Ik ben vooral dol op de lipsticks, ze zijn heerlijk romig, geven veel pigment en blijven toch redelijk lang zitten. En voor de extreem lage prijs van €1,99 per stuk wordt het natuurlijk verleidelijker om mijn stash groter te maken. Vandaag laat ik jullie mijn stash van dit moment zien, het zijn er nog niet superveel, maar dit vind ik de mooiste kleuren van deze collectie (ja ze veranderen soms van kleuren). Ik hou vooral van de felle kleurtjes van deze lipsticks. Ik ben niet zo van de nude kleuren. Als ik lippenstift op heb wil ik ook echt dat het opvalt bij mijn look.Ik heb er nu helaas 'nog maar' 5, maar ben in de toekomst zeker van plan om er meer te kopen. Ook de andere producten van dit merk vind ik heel fijn, en voordelig!Met deze lipstick begon mijn liefde eigenlijk, de 100 Oxfort Street. Dit was de eerste lipstick die ik van P2 kocht, daarna droeg ik hem elke dag. Het is een mooie warmrode kleur en hij maakt je tanden echt heel mooi wit.

Dit is waarschijnlijk een van mijn meest gedragen lipsticks, de 152 Mulholland Drive. Ik hou van een beetje berry-achtige kleuren, daarom vind ik deze echt geweldig. Hij past bij de meeste ooglooks en geeft echt een prachtig pigment.

Dit is waarschijnlijk een van mijn minst gedragen lipsticks van P2. Ik ben er namelijk nog niet helemaal uit of deze kleur me wel staat. Toch vind ik deze kleur, 151 Market Street, echt een prachtige kleur en ben ik blij dat ik hem in mijn stash heb.

De gewaagste kleur van mijn stash, misschien nu niet heel duidelijk te zien, maar wat knalt deze op je lippen. De 087 Baker Street is dan ook mijn favoriete lipstick voor feestjes.


Dan deze prachtige winterkleur, ik vind donkere lipsticks echt prachtig en daarom mocht deze 042 Madison Square ook niet in mijn stash ontbreken, hij is prachtig bij donkere ooglooks.Baker street -  Mulholland Drive - Market street - Oxford Street - Madison Square

Zelf ben ik helemaal verliefd op de lipsticks van P2, voor deze prijs koop ik ze liever dan de normale high-end lipstick!

Wat vind jij van deze lipsticks? Welke vind je het mooist? Heb jij ook producten van P2? Laat het weten in de reacties!

4 opmerkingen :

 1. Wauw, hele mooie foto's en leuk artikel!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaaf artikel en prachtige foto's zoals er al gereageerd is.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bedankt! Ik wil een keer een lipstick uitproberen, en daarom is zo'n budgetmerk heel handig! Ik ga er een keer naar uitkijken :)
  posting-cats.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen