dinsdag 19 augustus 2014

Nieuwe layout + nieuwe start

De laatste tijd ligt mijn blog een beetje stil, en dat komt natuurlijk omdat ik op vakantie ben geweest. Daarom besloot ik mijn hele website te vernieuwen en een nieuwe layout te ontwerpen. Mijn site gaat binnenkort meer in het teken staan van streetstyle, omdat dat echt mijn passie aan het worden is. 
Ik merk gewoon dat mijn style de laatste tijd heel erg aan het veranderen is. Ik laat de schattige dingen steeds meer achter me en richt me meer op de stoere dingen, like nepleren spullen, studs en sneakers. Daarom gaan jullie ook verandering zien op mijn blog, omdat ik natuurlijk ook aan het veranderen ben. Ik probeer vanaf deze week me weer vollop op het bloggen te storten zodat jullie zo vaak mogelijk een nieuwe post kunnen lezen op Seture.nl! Ik wil jullie echt allemaal bedanken voor het volgen, mijn posts lezen en reageren natuurlijk ♥.1 opmerking :