vrijdag 22 augustus 2014

My (fake) Michael Kors stuff

Als je in een normale winkelstraat in Griekenland loopt en je kijkt om je heen zie je werkelijk overal spullen van de grootste merken. Van Gucci tot Obey, alles is er te krijgen. De grote lading 'fake producten' wordt volgens mij uit Turkije gehaald, omdat het er zo dicht bij ligt. De prijzen zijn echt super laag, daarom kon ik het niet laten om een paar dingen mee te nemen.


Ik keek echt mijn ogen uit, overal hingen de meest geweldige tassen. Daarom besloot ik een tas mee te nemen, puur omdat ze geweldig en goedkoop waren. Mijn oog viel op deze tas van Michael Kors. En ik weet dat de originele tassen van Michael Kors geen rits aan de bovenkant hebben maar ik vond het model zo leuk dat ik hem besloot mee te nemen.


De prijs van de tas was €25. Kun je nagaan, voor een echte Michael Kors tas ben je ongeveer €500 euro kwijt. De tas is opgesplitst in 3 vakken, 2 kleine aan de voorkant en achterkant en 1 grote in het midden. Ik vind deze indeling heel fijn aangezien ik mijn spullen zo minder snel kwijt raak. Ik vind de gouden details aan de tas echt prachtig, al ben ik wel bang dat ze snel lelijk worden.


En bij alleen de tas kon ik het natuurlijk niet houden, ik kocht ook deze bijpassende portemonnee erbij, voor maar €8. Ik had al tijden een nieuwe portemonnee nodig, en dit kwam natuurlijk goed uit. Ook dit product is van nepleer met mooie gouden details.

Ik ben echt heel blij met mijn spullen. Ik ga nu natuurlijk wel sparen voor de echte, want het is, ondanks dat het een gigantische prijs is, het product helemaal waard!

Wat vind jij van deze aankopen? Heb jij ook wel eens nepproducten aangeschaft? Laat het weten in de reactie!

1 opmerking :

  1. Aah, ik had ook bijna een zwarte Micheal Kors tas gehaald in Griekenland! Heb 'em toch maar laten liggen en wil nu gaan sparen voor een echte Vlieger & van Dam. (jammer dat zie die niet nep hadden..) Je site ziet er trouwens mooi uit!

    Liefs,
    Joyce

    BeantwoordenVerwijderen