maandag 25 augustus 2014

Liebster award

Ik had er eigenlijk nog nauwelijks van gehoord, totdat Brechtje mij nomineerde voor de Liebster Award. Dit is een tag voor wat minder bekende blogs die minder dan 200 volgers hebben, wat een leuk idee! Daarom doe ik op mijn beurt ook de Liebster Award en nomineer ik ook mensen.

Spelregels:
Je krijgt 11 vragen van iemand die je moet beantwoorden
Je bedenkt 11 feitjes over jezelf
Je bedenkt 11 nieuwe vragen en nomineert nieuwe personen 

11 feitjes over Deveney
Ik heb een ontzettende hekel aan mensen die veel geluid maken als ze eten'
Ik heb een enorme shopverslaving (meer uitgaven dan inkomsten dus hahaha)
Ik ga volgend jaar Logopedie studeren aan de Hogeschool Utrecht
Ik hou enorm veel van praten (als je me niet stopt kan ik uren doorgaan)
Ik droom van een kamer vol met sneakers en snapbacks
Ik hou ontzettend veel van feesten en kroegen met vrienden
Mijn favoriete kleur qua kleding is zwart
Mijn voeten zijn ontzettend groot, ik heb schoenmaat 42/43 :(
Ook ben ik best wel lang, mijn lengte is op dit moment 1 meter en 82 centimeter
Mijn favoriete muziek is hardstyle maar eigenlijk hou ik wel van alles met een goede melodie en beat
Later wordt mijn huis meer dierentuin dan huisVragen die ik gekregen heb van Brechtje:
Wat is je favoriete kledingwinkel?
Hmm, dat vind ik moeilijk. Ik haal mijn kleding eigenlijk overal wel vandaan. Ik shop voornamelijk bij de Only, Vero Moda, H&M, Primark en Saint Tropez, maar als ik echt zou moeten kiezen zou ik denk ik voor de H&M gaan, want daar hangt heeeel vaak, hele leuke kleding!

Favoriete serie?
Eigenlijk volg ik de laatste tijd niet meer echt een serie, maar als ik toch een favoriet moet kiezen is dat uiteraard Awkward, lekker even wegzwijmelen bij Matty of lachen om de onhandigheid van Jenna.

Wat heb je gedaan in de vakantie?
Ik ben de week voor de vakantie op vakantie geweest met vrienden naar Landal, dat was echt een van de leukste vakanties ever! Ook ben ik nog met mijn moeder en mijn broertje naar Kreta geweest, maar pfoe wat was het daar warm zeg. Ik heb het er wel naar mijn zin gehad, zeker toen in de laatste dagen bekende mensen vlak bij mijn hotel ook in een hotel zaten.


Welke telefoon heb je?
Ik heb op dit moment de Samsung Galaxy S2 plus. Ik vind het echt een hartstikke fijne telefoon, de camera vind ik echt heel fijn, ook al spaar ik wel voor een spiegelreflex.

Doe je aan sport?
Nee, op dit moment doe ik niet aan een sport, ik heb wel 7 jaar op turnen gezeten en een half jaar gedanst.

Welke film raad je mij aan?
Als je echt van jankfilms houdt, raad ik je zeker The Notebook aan. Ook vind ik Apocalyptic een leuke film.

Celebrity crush?
Op dit moment geen een. (Oke stiekem mag Channing Tatum er wel heel erg wezen) Vroeger hadden ik en een vriendin van me een grote Crush op Austin Mahone, maar dat is ook weer overgewaaid (gelukkig).

Wat vind je het leukste aan bloggen?
Wat ik het leukste vind aan bloggen? Hmm ik vind er zoveel leuk aan, ik doe het echt met liefde, het is altijd leuk om jullie lieve reacties te lezen, maar het is ook heel leuk om posts te maken en foto's te schieten.


Welk niveau doe je en in welke klas zit je?
Op dit moment is het natuurlijk vakantie, maar ik ga volgend jaar, zoals ik al zei, naar de Hogeschool Utrecht. Ik ga daar het niveau HBO doen en begin in klas 1.

In welke provincie woon je?
Ik woon in Gelderland en gedeeltelijk in Brabant. Ik ga om het weekend naar mijn vader toe in Brabant.

Hoe ziet jou leven er over 15 jaar uit?
Ik denk (nouja dat hoop ik) dat ik over 15 jaar een succesvolle carrière heb en een  leuk gezin heb gesticht, maar als het anders loopt is het natuurlijk ook goed, ik hou ontzettend veel van avontuur en kan er niet tegen als mijn leven saai is, dus dat gaat wat worden.

Bij deze nomineer ik:

Dit zijn jullie vragen, veel succes!
Welke kleur komt het meest voor in jouw kledingkast?
Wat is je favoriete lipkleur?
Een rugzak of een handtas voor school?
Wat is je favoriete film op dit moment?
Wat is je droombaan?
Als je 1 wens mocht doen, wat zou dat zijn?
Welk seizoen past het best bij jou en waarom?
Leven zonder thee of zonder koffie?
Wat is je favoriete jeugdherinnering?
Wat is je beste aankoop tot nu toe?
Als je iemand anders zou mogen zijn voor 1 dag, wie zou je dan zijn?


Dit waren dan alle vragen en feitjes van de Liebster Award, ik vond hem hartstikke leuk om te doen!

Wat vonden jullie ervan? Heb je de Liebster Award ook al gedaan? Laat het weten in de reacties!


1 opmerking :