woensdag 27 augustus 2014

Ebay wishlist #1

Ik ben de laatste tijd echt helemaal into Ebay-shoppen. Sinds ik uit heb gevonden hoe paypal nou precies werkt hou ik enorm veel van bestellen via Ebay. Het is goedkoop en de spullen zijn hartstikke leuk. Helaas vind mijn portemonnee het ietsje minder leuk, ookal is het goedkoop, daardoor kan ik juist nogmeer dingen kopen.


De winter komt er weer aan en wie houdt er nou niet van beanie's? Ze houden je oren heerlijk warm en staan ook nog eens hartstikke tof. Mijn oog viel op deze bordeauxrode beanie, gewoon lekker simpel en een leuk kleurtje. Dit product kost $1,81!  Klik hier als je naar de site wil gaan.


Ik ben de laatste tijd into snapbacks, en toen ik deze zag moest ik heel even slikken. Ik vind de combinatie van goud en leer sowieso al leuk bij elkaar, maar op deze snapback vind ik het echt helemaal geweldig. Veel mensen zullen hem too much vinden, maar ik hou wel van een beetje opvallen. Deze pet kost $10,49 en is hier te verkrijgen.


Ik wacht nu totdat de grijze variant hiervan binnen is, maar stiekem vind ik de zwarte variant ook heel leuk! Een simpel maar stoer topje met een lage vhals. Leuk onder een jasje, maar ook gewoon zo in de zomer. Dit shirtje kost $2,99 en is hier te krijgen.


Toen mijn oude horloge nog leefde, viel mijn oog op deze mooie gouden armband. Ik vind gouden sieraden echt prachtig en deze armband vond ik ook echt heel mooi. Ik wou nog altijd een armband die matcht met mijn horloge, en toen ik deze zag was ik meteen verkocht. Deze armband kost $1,99 en is hier te krijgen.


Nu mijn horloge het op heeft gegeven ben ik op zoek naar een nieuw horloge, mijn oog viel op dit simpele zwartwithorloge. Vroeger was ik helemaal verzot op 'icewatchlookalikes' en eigenlijk vind ik ze nog steeds wel heel cool. Niet dat dit horloge extreem veel lijkt op een icewatch, maar het heeft er wel wat van weg. Het horloge kost $2,59 en is hier te krijgen.

Dit waren een paar dingen van mijn ebay wishlist, natuurlijk is dit niet alles (ik heb er zo'n 200 items op staan, oeps!) maar dit waren de dingen die ik graag met jullie wil delen!

Wat vond je ervan? Bestel jij ook vaak op ebay? Laat het weten in de reacties!


1 opmerking :