vrijdag 29 augustus 2014

Ebay bestelling #2

De pakketjes stromen onderhand binnen, en uiteraard van Ebay, mijn nieuwe grote verslaving. Ze verkopen er alles van sieraden tot auto-onderdelen. De dingen zijn zo goedkoop dat het bijna te mooi is om waar te zijn. Toch blijf ik er met liefde bestellen en ben ik toch altijd heel erg tevreden over de dingen.
Ik was al een tijdje op zoek naar een leuke subtiele ketting. Maar de meeste subtiele kettingen die ik tegenkwam zijn zilver. Zilver vind ik de laatste tijd minder mooi, goud vind ik stoerder, eleganter en gewaagder. Toen kwam ik deze ketting tegen, het is een kleine gouden ketting met een klein doodshoofdje eraan, ik was verkocht en heb hem dan ook meteen gekocht.


Het is een klein subtiel doodshoofdje, zoals ik al zei en hij heeft hartjesogen, wat ik een leuk detail vind. Het kettinkje is heel makkelijk te combineren en staat super bij veel outfits. Het kettinkje kost $0,91, je hebt nog veel meer verschillende bedeltjes, maar deze sprak me toch het meest aan. Het kettinkje is hier te bestellen.


Ik vind het kettinkje echt heel leuk, en misschien (oh jee!) ga ik er nog wel een paar van bestellen maar dan met een ander bedeltje, de kwaliteit is best goed voor de prijs en het ziet er echt heel schattig uit!

Wat vind jij van dit kettinkje? Wat is jou favoriete kleur qua sieraden? Laat het weten in de reacties!

2 opmerkingen :