dinsdag 12 augustus 2014

Ebay bestelling #1

Waar ik dacht dat normaal shoppen een grote verslaving was, begint Ebay nu een nog grotere verslaving te worden. Ik kwam terug van vakantie, en zag dat er een pakketje voor me was bezorgd, en jahoor, mijn bestelde horloge was er. Dit was mijn eerste Ebay bestelling dus ik was hartstikke benieuwd.


Het horloge was $1,95 wat ongeveer overeenkomt met 1,50. Ik verwachtte niet veel voor deze prijs. Ook had ik niet verwacht dat het pakketje al binnen 2 weken op de mat lag. Klik hier als je naar de link wil gaan waar ik het horloge heb gekocht.


Wat me wel meteen opviel was dat het product er op de foto's iets mooier uitzag. Het bandje was in werkelijkheid dunner dan ik had gedacht. Verder zag hij er iets goedkoper uit dan op de foto's.


Ik vind het horloge nog steeds echt heel mooi. Voor de prijs van €1,50 zou ik hem zeker niet kunnen laten liggen. Wel heb ik spijt dat ik voor een bruin bandje heb gekozen, omdat ik juist meer van zwart ben, maar ik dacht dat deze kleur mooier zou zijn.


Ik ben best wel tevreden met mijn eerste bestelling op Ebay. Het is makkelijk, goedkoop en je hebt er onwijs veel leuke dingen! Ik heb inmiddels alweer wat dingen besteld, maar daar zullen jullie binnenkort meer over horen!

Wat vond jij van mijn bestelling? Heb jij ook ooit wat op Ebay besteld? Laat het weten in de reacties!

Liefs,
Deveney

4 opmerkingen :

 1. Mooi horloge! Ik heb 'm ook, blijf hem leuk vinden. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super mooi horloge! Ik wil ook dingen op Ebay kopen, alleen vaak zitten er toch verzendkosten bij? Ik zie inderdaad ook veel leuke dingen erop staan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er zitten vaak geen verzendkosten bij, je moet gewoon bij delivery options free shipping aanklikken! :)

   Verwijderen