zondag 24 augustus 2014

Big love for streetstyle

De afgelopen tijd is mijn style heel erg veranderd. De schattige dingen laat ik achter me en ik ga nu echt voor de stoere dingen. Ik vind dit ook net wat meer bij mij passen. Zelf droom ik van een gigantische sneaker collectie, maar dat gaat nog wel even duren, aangezien de gemiddelde airmax boven de €100 kost. Toch begint het al een beetje te komen. Ik ben momenteel ook bezig met een grote kledingschoonmaak. Ik bewaar alleen de dingen die écht bij me passen.


Het begon eigenlijk allemaal een beetje bij de aanschaf van mijn New Balance. Het was iets nieuws, iets wat ik nog nooit eerder had gedragen. Ik heb de afgelopen jaren eigenlijk alleen maar op allstars en vans gelopen. Ik was echt meteen verliefd op de schoenen en draag ze nog steeds met liefde.


Eigenlijk begon de streetstyle al iets eerder bij mij, 2 jaar geleden, toen ik mijn eerste snapback kocht. Het is echt een snapback die ik nu niet meer zou dragen door de onwijs felle kleuren, maar ik hou hem omdat hij echt een betekenis voor mij heeft. Ik heb daarna een tijd niks meer qua streetstyle gedragen en pas later kwam ik de snapback weer tegen en begon ik het weer leuk te vinden.

Afgelopen december begon de streetstyle er weer een beetje in te komen, ik kocht een Obeypet die ik nog steeds echt geweldig vindt. Ik kocht een paar gave airmax en mijn kledingstyle veranderde. Ik vind dit echt 1 van de gaafste kledingstyles die er is en hoop mijn sneaker- en pettenverzameling groter te kunnen maken!

Weer een keer een heel andere post dan normaal, maar wel een echte persoonlijke post!

Wat vinden jullie ervan? Moet ik vaker zoiets doen? Wat vind jij van streetstyle? Laat het weten in de reacties!


2 opmerkingen :

 1. Hey Deveney!
  Ik heb je genomineerd voor de Liebster Award.
  Hier een linkje: http://vantruinaartop.blogspot.nl/2014/08/the-liebster-award.html#more

  X Mariëlle

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Sorry maar ik was al genomineerd en heb hem net vandaag gedaan! Xx

   Verwijderen