donderdag 24 juli 2014

W7 in the nude palette

Na mijn enthousiasme over het W7 in the Buff palette was ik superblij dat er een nieuw palette van W7 werd uitgebracht en moest ik hem natuurlijk meteen hebben. Het W7 in the Nude palette, een dupe van het Naked 3 palette. Ik natuurlijk hopen dat ik er net zo blij mee zou zijn als met het andere palette. Ik kon in ieder geval echt niet wachten om hem uit te proberen, het maakte me gewoon zo ontzettend blij!
En ja hoor, het nieuwe palette was weer in een mooi blik, dat geeft toch een luxe uitstraling, alsof je een heel duur product in je handen hebt.


Het palette kostte €7,95. De prijs verbaasd me nog steeds, dat ze het in zo'n verpakking kunnen stoppen en het zo'n goede pigmentatie kunnen geven voor die kleine prijs, want 8 euro is echt geen geld voor een palette, vooral als je kijkt naar de 'high end' palettes die je soms wel over de €100 kunnen kosten.


De kleuren zijn weer echt prachtig. Dit palette bestaat uit de kleuren Latte, Angel, Venice, Marilyn, Copper Pot, Sun Kissed, Alice, Bad Manners, Coffee Cup, Mud Slide, Tokyo en Fashionista. Ook bevat het palette weer zowel matte als shimmer kleuren.


En ja hoor, Deveney is ook dit keer weer heel blij met het merk W7. De pigmentatie is weer super! Van het W7 in the Buff palette was ik wat minder te spreken over de lichte kleuren omdat je die niet zag op mijn huid. Nu liggen de lichte kleuren weer niet veel van mijn huidskleur af maar zie je ze wel degelijk.De oogschaduws zijn weer heerlijk crèmig en brokkelen niet. De fall-out valt mij bij W7 ook altijd hartstikke mee, zelfs als je de donkere kleuren gebruikt.


Dit is nu al het 2e geweldige palette van W7 dat ik heb uitgeprobeerd. Ik ben eigenlijk toch wel heel benieuwd geworden naar de andere producten van W7. Ik heb nog een mono oogschaduw, die ik ook heel mooi vind, maar eigenlijk ben ik wel benieuwd naar de niet-oogproducten. Ik hoop dat ik daar even enthousiast over ben als over de oogmake-up.

Dit palette is zeker een aanrader, het zijn wel iets minder mijn kleuren dan de kleuren van het W7 palette, maar je kan er nog steeds super mooie nude looks mee maken.

Wat vind jij van dit palette? Heb je hem al in je bezit, of ben je ook van plan hem te kopen? Laat het weten in de reacties!

Liefs,
Deveney