vrijdag 25 juli 2014

Sleek Rosegold blush

Ik had teveel goede verhalen over deze blush gehoord om hem te laten liggen. "Hij past bij bijna elke huidskleur en is prachtig," is de zin die ik vaak voorbij heb horen komen. Ik werd toch wel nieuwsgierig. Meestal ben ik niet zo enthousiast over blushes. Je ziet ze nauwelijks, of het is niet de juiste kleur. Toch was ik wel heel benieuwd naar deze en besloot ik hem toch te testen.


Toen ik het doosje opende dacht had ik al gelijk zo'n 'wow-gevoel'. Het is een prachtige roze kleur met een gouden shimmer. 


De Blush is €5,50. Meestal koop ik geen blushes boven de €5 maar deze moest ik toch wel echt meenemen.

\

De verpakking is gewoon mooi simpel, zwart en rechthoekig. Ik vind het handig dat je er een spiegeltje bijkrijgt, zo hoef ik nooit meer een los spiegeltje mee te sjouwen.


Nu heb ik hem toch eindelijk in bezit, de bekende Rose Gold blush van Sleek, wauw. 


De pigmentatie was zoals ik hem gewachte, geweldig mooi. Dit is natuurlijk wel iets te heftig voor op je wangen, maar als je hem zachtjes aanbrengt is hij gewoon mooi, maar niet te heftig zichtbaar.

Links zie je zonder blush, rechts met de Rosegold blush. Ik heb hem niet zo heftig aangebracht zoals je ziet, maar hij geeft nu al ee hele mooie gezonde glow. Hij is subtiel maar toch zichtbaar.


Hier nog een keer een foto van mijn hele gezicht met de blush. (Excusez-moi voor mijn natte haar) Ik vind hem echt geweldig, dit is de eerste blush waar ik enthousiast over ben.

Wat vind jij van deze blush? Heb jij hem al in je bezit of ben je nog van plan hem te kopen? Laat het weten in de reacties!

Liefs
Deveney