woensdag 23 juli 2014

Sleek i-divine circus palette

De gewaagde, felle kleuren. Hetgene wat mij als eerst opviel aan het palette. Wauw, wat een kleuren! Ik kon hem echt niet laten liggen. Ik wou al zo lang een Sleek palette, maar toen ik deze tegenkwam was er geen twijfel meer mogelijk dat ik hem moest hebben. Het was onmogelijk om hem te laten liggen, de drang was te groot om hem mee te nemen.En jahoor, nu heb ik dit pareltje in mijn bezit, het Sleek circus palette, een van de meest knallende palettes die ik ooit had gezien. Ik hield natuurlijk wel in mijn achterhoofd dat zulke felle kleuren natuurlijk onmogelijk superveel pigment konden afgeven, zeker niet voor de prijs. Dit palette kostte namelijk slechts €2,50 (?!?!).


Het palette ziet er opzich wel goedkoop uit, het doet me denken aan de oldschool waterverfdoosjes. Toch heeft het ook wel weer iets leuks, de verpakking springt er wel uit in mijn stash door de gewaagde rode kleur.

Het palette bevat zowel matte als shimmer kleuren, wat het heel divers maakt. Ik had alleen liever geen zwart en wit in het palette gezien, omdat die vrij gewoon ogen bij de andere leuke felle kleurtjes, maar mij hoor je niet klagen voor dit kleine prijsje!


En wauw, mijn mond viel haast open, wat een pigment komt er vanaf! Ik was na al die gepigmenteerde kleuren natuurlijk wel teleurgesteld in de witte, die nauwelijks pigment had, maar ja, wit is een kleur die toch wel in elk palette te vinden is.

Ik heb nu al zin om leuke gewaagde ooglooks te maken met deze kleuren, want wauw, wat zijn ze knallend! Als je ze swatched zijn ze nog even knallend als in het doosje, geweldig!

Ik ben zeker enthousiast over dit palette en kan niet wachten om andere producten van sleek uit te proberen, dit palette heeft me echt blij gemaakt!

Wat vind jij van dit palette? Ben je bekend met het merk sleek? Of vind je het echt een vreselijk merk? Laat het weten in de reacties!

Liefs,
Deeveney