zaterdag 19 juli 2014

Personal update: Terug van vakantie!

Het is al weer een tijdje geleden dat ik wat gepost heb op mijn blog en dat heeft een reden. Ik ben namelijk net terug van een midweekje vakantie met vrienden. Ik heb het echt onwijs gezellig gehad en daar horen natuurlijk foto's bij!

Ik wil van tevoren even zeggen dat ik echt de beste vakantie met de geweldigste mensen heb gehad! Het was zo ontzettend gaaf!


Hier een actiefoto van het tokkelen. We moesten zegmaar van 10 meter naar beneden springen. Je hing aan een soort draad. Het was echt heel eng maar ik ben blij dat ik het toch heb gedaan.


De laatste dag lekker gezond gegeten met watermeloen en druiven, yum!


De eerste dag heb ik gekookt en spaghetti gemaakt. Helaas plakte het wel een beetje maar het was toch aardig gelukt.Hier nog een keer een foto van het tokkelen. Ik kwam nauwelijks meer overeind omdat ik op mijn kont was geklapt (hahaha).


Naast het minigolven en lasergamen heb ik ook nog meegedaan met boogschieten en een mooie 3e plaats weten te bemachtigen. (Op de foto zie je helaas wel hoe gespierd ik ben! :( )

Met deze foto's heb je nog maar een klein deel gezien van de leuke, awesome en gestoorde vakantie die ik heb gehad. Ik wil de mensen die meegegaan zijn heel erg bedanken voor de leuke tijd!

Liefs,
Deveney