maandag 21 juli 2014

New in: make-up van Boqz

Ik was al vaker langs de winkel gelopen; Boqz. Een winkel die eigenlijk bestaat uit superveel webshops. Zo ook de webshop AliceJo.com. Ik wou al heel lang bestellen bij deze webshop en besloot dus even bij Boqz te gaan kijken, en jahoor, ik slaagde! Eigenlijk had ik het helemaal niet nodig, maar ik kon het toch niet laten liggen. Binnenkort komen er ook reviews over al deze producten online.

Ik ben btw een beetje aan het testen met de witbalans, laat in de reacties weten of je nog tips hebt!

Als eerste het nieuwe palette van W7. Ik was al helemaal fan van het eerste palette dus ik moest het 2e palette er gewoon bij hebben. Het palette kostte €7,95.


Ook dit palette kon ik niet laten liggen. Ik wou al tijden een palette van Sleek hebben en voor deze prijs (€2,50) kon ik hem niet laten liggen, de kleurtjes zijn echt geweldig!


Ook had ik al veel gehoord over de rosegold blush van Sleek. Ik vond hem zo mooi dat ik ook dit item heel impulsief kocht. De blush kost €5,50.


Ik durf te wedden dat als ik de volgende keer bij Boqz kom, ik weer heel impulsief ga kopen. Ik spotte er ook real techniques kwasten, maar daar had ik geen geld meer voor.

Wat vinden jullie van deze producten? En mijn nieuwe 'fotostijl'? Laat het weten in de reacties!


Liefs,
Deveney