zondag 29 juni 2014

Things that made me smile #June

Ik begin vanaf deze maand met een nieuw maandelijks artikel, things that made me smile. Ik vertel over de leuke dingen die ik de afgelopen maand heb meegemaakt en natuurlijk met leuke foto's erbij! Allemaal zodat jullie me wat beter leren kennen, en ik de leuke dingen in mijn leven kan laten zien.Feestje van een goede vriendin
Ik keek er al een tijd naar uit, maar eindelijk was het zover! Het was een supergroot feest en had mijn make-up en haar natuurlijk extra speciaal gedaan!


Aangenomen voor studie logopedie
Het was al tijden mijn droom om logopedie te gaan studeren, en eindelijk, na de matchingsdag ben ik aangenomen! Ik kan echt niet wachten tot ik kan gaan studeren! 

Zwitsal geurtje
Hij lag lang in de kast, maar nu kan ik er weer niet meer vanaf blijven, zwitsal ruikt zo ontzettend lekker, en gelukkig is de parfumfles van eau de zwitsal heel groot ;).


Lui op de bank hangen met nieuwe allstars
Ja, ik heb ze eindelijk! De lage zwarte allstars. Ik draag ze super graag en supervaak en ze staan natuurlijk ook leuk onder een kigurumi als je de hele dag laylow op de bank ligt en even naar buiten wil!


Geslaagd
Na 5 jaar eindelijk klaar met de middelbare school en mijn Havo afgerond!

Prachtige zonsondergang
De laatste dagen zijn er zulke mooie zonsondergangen bij ons in de buurt, de lucht heeft dan zoveel kleurtjes en ik geniet er altijd weer van.


Eerste keer zwemmen 2014
Yes, het is eindelijk warm genoeg om weer te zwemmen! En nu ik mijn nieuwe bikini van de Hunkemöller heb vind ik het natuurlijk nog een klein beetje leuker.

Fotostudio binnen
Eindelijk heb ik een fotostudio, ik ben er echt al tijden voor aan het kijken! En nu ik geslaagd was mocht ik er eindelijk een uitzoeken.

Boeken verbranden
Eindélijk, na 5 jaar ben ik van de middelbare school af, en hoe kun je dat beter afsluiten dan met je boeken verbranden?


Vakantie Landal geboekt
Het plan was niet om met vrienden op vakantie te gaan, maar toen ik door een paar mensen uitgenodigd werd om mee te gaan naar Landal zei ik natuurlijk geen nee.

Diplomauitreiking
Een leuke en gezellige avond, en mijn diploma in the pocket! Eindelijk!


Wat vind jij van dit nieuwe artikel? Moet ik dit vaker/elke maand gaan doen? Laat het weten in de reacties!

Liefs,
Deveney


2 opmerkingen :