maandag 9 juni 2014

Studs bra

Al een hele lange tijd wil ik er één hebben, een bh met studs. Helaas zijn ze meestal alleen maar in echt hele grote cupmaten te verkrijgen. Maar nu heb ik eindelijk een site gevonden waar ze ook in mijn cup/omtrekmaat te krijgen zijn.

Bron: Weheartit


Ik zag er soms plaatjes van voorbij komen op weheartit. Maar nergens kon ik een site vinden waar ze verkocht werden. Totdat ik in een chinese winkel kwam waar ze ze wel degelijk hadden. Helaas waren ze niet in mijn maat verkrijgbaar, wat ik heel jammer vond. Mijn zoektocht ging verder, maar helaas een jaar lang zonder succes.

Bron: Weheartit

Wat ik zo leuk vind aan de studs bra is dat hij zo stoer is. Je kan hem bijvoorbeeld net boven je truitje uit laten komen, of je houthakkersblouse net iets minder hoog dicht doen, waardoor je de studs eronderuit ziet komen. 

Bron: Weheartit

Je ziet tegenwoordig wel veel bustiers en bandeau's komen met studs, maar dit vind ik toch net iets leuker, het maakt het net iets stoerder om je studs net boven je shirt uit te laten komen. Hem dragen zonder shirt erover vind ik net iets te heftig omdat je dan echt in je ondergoed loopt.

Brron: Weheartit

Ik hoop dat dit echt een trend gaat worden de komende zomer, of misschien de zomer erna.
De website waarop de de studs bra wel in de meeste maten verkopen is webstash.nl. Klik op het plaatje om naar de studs bra te gaan!


Wat vind jij van de studs bra? Vind jij het too much, is het helemaal jou ding of vind je het echt niks? Laat het weten in de reacties!

Liefs,
Deveney1 opmerking :