dinsdag 3 juni 2014

Pure Elements reinigingsmelk en gezichtspeeling +WINACTIE!

Ik wou al tijden de producten van Pure Elements testen. Ze hadden een superleuke verpakking en de producten zijn natuurlijk. Nu ik eindelijk de kans kreeg om deze leuke producten te testen ben ik gegaan voor de reinigingsmelk en de gezichtspeeling.Als eerste de CHI reinigingsmelk. Ik vond de verpakking meteen al leuk, het strikje om de dop is een superleuk detail. Verder is de fles van plastic. Het viel me vooral op hoe fijn en mild deze reinigingsmelk is. Ik heb een hele gevoelige huid en de reinigingsmelk irriteert mijn huid niet.Het product voldoet echt aan de beschrijving. Het verwijdert je make-up goed, en geeft je huid ook nog eens een energieboost. Verder vind ik het echt heel fijn dat deze reinigingsmelk zo natuurlijk is, dat is natuurlijk veel beter voor je huid. Ook vind ik hem superlekker ruiken, hij heeft een beetje een citroengeur.


Hij voelt zo lekker mild, hij smelt zelfs een beetje op je huid. Dit is echt een aanrader als je een beetje een gevoelige huid hebt, hij reinigt, maar beschadigt je huid niet. 

De CHI reinigingsmelk is voor €18,90 te koop. Het is zeker geen budgetproduct, maar hij is zijn geld wel waard!

Ook heb ik gekozen voor de CHI gezichtspeeling. Ik wou al heel lang een 'betere' gezichtspeeling proberen, omdat ik best wel last heb van een onzuivere huid. Daarom was ik heel blij dat Pure Elements een gezichtspeeling verkocht. Ook deze verpakking heeft een superlief strikje wat het helemaal afmaakt. De ingrediënten klinken in ieder geval goed! Ook dit product bevat sheaboter, vitamine E, bergkristallen en etherische oliën. Wat ik zo fijn vind aan deze peeling is dat de scrubdeeltjes helemaal niet te grof zijn. Ze zijn perfect. Ook dit product is weer erg geschikt voor een gevoelige huid. 


Het fijne aan gezichtspeeling is dat het niet alleen een masker of een scrub is, het is beide. Het is dan ook de bedoeling dat je je het eerst in je huid masseert en het daarna nog een tijd op je huid laat zitten zodat de goede stoffen in de peeling je huid kunnen hydrateren en voeden, 2 in 1 dus!


De verpakking kwam met een beschermfolie eroverheen, zodat je zeker weet dat je een goed en schoon product krijgt, dat vind ik ook wel horen voor het geld. Het is een mooie dikke substantie en het ruikt, net als de reinigingsmelk een beetje naar citroen.

De CHI gezichtspeeling is voor €20,90 te koop. Weer geen budgetproduct, maar zeker zijn prijs waard!

De producten zijn te verkrijgen op de webshop www.purelements.nl. Ze hebben een groot assortiment van natuurlijke producten. Alle producten zijn wel Duits, maar google vertaler kan je goed op weg helpen! Ook staat het op de site goed uitgelegd in het Nederlands.

-WINACTIE-

Ik geef natuurlijk ook nog 2 producten van dit fantastische merk weg! Het zijn 2 kleine producten. Een dag- en een nachtcrème. 


Wat moet je doen?
Reageer op dit bericht (het liefst met je email erbij zodat ik je kan mailen als je hebt gewonnen)
Volg mij via bloglovin'
Like dit bericht

Ik zal de winnaar zo snel mogelijk een mailtje sturen voor zijn/haar gegevens!

Wat vind jij van deze producten? Spreken ze je aan? Ben jij van plan om wat te bestellen bij Pure Elements? Laat het weten in de reacties!

Liefs,
Deveney


Deze review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf en/of merk.

9 opmerkingen :

 1. Die producten zien er echt leuk en goed uit! Ik doe zeker mee met de winactie :) Echt een leuke winactie <3

  Mijn e-mail is: thebudgetblognl@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je kunt ook altijd monsters aanvragen via info@purelements.nl

   Verwijderen
 2. Leuk! Ik moet ook nog een artikel schrijven over het gezichtsmasker, die is ook errug goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een fijne review! Ik doe zeker mee met de winactie. Ik volg je en like het bericht.

  Mijn e-mail: beauboilesen@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lijkt me echt super lekker en goed. Ik heb zelf ook een gevoelige en onzuivere huid dus ik ga dit misschien ook wel bestellen :D

  Ik doe zeker mee met de win actie! Lijkt me tof ;)

  TessaNadeche@gmail.com

  - xsupose.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tessa,

   Voordat je bestelt, is het wellicht handig dat we je een paar monsters toesturen? Je kunt je adres doorgeven via info@purelements.nl

   Verwijderen
 5. Ik verkies sowieso verzorgingsproducten op natuurbasis, dus spullen van dit merk komen wellicht in aanmerking voor aankoop in de toekomst. Mijn huid: behoorlijk vet (met vergrote porieen en veel acne) en gevoelig. Ik wil zeker graag kans maken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Anita,

   Ook voor jou geldt dat je wellicht eerst de proefjes wilt ontvangen? Je kunt ze aanvragen via info@purelements.nl

   Verwijderen