donderdag 12 juni 2014

Personal update: Geslaagd!

Eindelijk, na 1,5 uur wachten had ik nog steeds geen telefoontje gekregen. Ik kon het gewoon niet geloven, ik ben na 5 jaar eindelijk klaar met de middelbare school! Natuurlijk wel op het randje geslaagd, maar dat had ik wel verwacht. Gelukkig hoef ik geen herexamen meer te doen, want ik zie het echt niet zitten om nu nog met de neus in de boeken te gaan, ik ga genieten van mijn welverdiende vakantie!


En natuurlijk net op het laatste moment beslissen dat we uit eten gaan om het te vieren. Het was echt superlekker met allemaal kleine gerechtjes (een soort tapas) Je mocht uit elk deel (4 delen) 2 dingen kiezen.


Ik krijg al meteen weer honger als ik de foto terugzie! Gelukkig gaan we nog een keer terug om pizza te eten.


Ik ben in ieder geval heel blij dat ik geslaagd ben EN ben aangenomen voor mijn studie, yeah! Ik ben echt blij dat ik weer een nieuwe start kan maken op een nieuwe school, al ga ik veel mensen van mijn oude school natuurlijk heel erg missen!

Ben jij ook geslaagd? Of heb jij nog examens? Hoe heb jij gevierd dat je geslaagd bent? Laat het weten in de reacties!

Liefs,
Deveney


4 opmerkingen :

  1. Echt super leuk en gefeliciteerd! Wat voor studie ga je doen :D
    -xTessa

    - www.xsupose.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gefeliciteerd! Ik twijfel de laatste tijd ook nog of ik Logopedie ga studeren.

    BeantwoordenVerwijderen