donderdag 5 juni 2014

Personal update: Aangenomen voor studie!

Vanochtend zat ik om 7 uur 's ochtends al super zenuwachtig in de trein. Had vandaag matchingsdag voor mijn studie in Utrecht. En ja hoor, ik ben aangenomen! Heb een paar toetsen moeten doen, en een geschiktheids-onderzoek, maar als ik geslaagd ben voor Havo kan ik gaan beginnen aan mijn studie logopedie!


Nu zit ik heerlijk, na een lange dag, met een kop cup-a-soup in mijn kigurumi van de Primark voor de tv.  Kapot van de lange dag. Ik heb echt veel ervaring op gedaan en kan niet wachten totdat ik volgend jaar kan gaan studeren!

Weet jij ook al wat je gaat studeren? Of studeer je al? Laat het weten in de reacties!

Liefs,
Deveney

3 opmerkingen :

  1. Heel leuk voor je! Ik heb nu al zomervakantie en ga na deze vakantie een MBO Administratief financieel medewerkster volgen en daarna House of Orange!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gefeliciteerd! Ik doe momenteel de opleiding onderwijsassistente :-)

    BeantwoordenVerwijderen