woensdag 11 juni 2014

Personal update: 1 dag voor examen uitslag

Ik zit al de hele ochtend zenuwachtig heen en weer te lopen. Over iets meer dan 24 uur weet ik of ik geslaagd of gezakt ben. Ze bellen morgen tussen half 3 en 4. Het maakt me echt gek.

Gelukkig ga ik vanmiddag film kijken met 2 goede vrienden van me. En daar kan mijn coole coldcup met rietje niet bij ontbreken natuurlijk. Serieus sinds ze die dingen verkopen bij de Xenos gebruik ik ze echt elke dag. Het drinkt veel leuker dan een normale beker.

En uiteraard heb ik weer mijn 'geekshirt' aan. Afgelopen december in Londen gekocht, en nog steeds één van mijn favoriete shirts. Het zonlicht weerkaatst de letters zelfs een beetje!

En nu maar even wachten totdat ik eindelijk Dead Silence kan kijken. Echt een aanrader als je van horror houdt. Ookal jagen die poppen me wel een beetje de stuipen op het lijf.

Krijg jij morgen ook de examenuitslag?  Of misschien vandaag al? En denk je dat je bent geslaagd? Laat het weten in de reacties!

Liefs,
Deveney


2 opmerkingen :

  1. Ik hoop voor jou dat je door bent, ik begin morgen pas met mijn examen, ik begin met Frans mondeling + schriftelijk, jammer!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat spannend zeg, ken dat gevoel nog goed van toen ik zelf examen had gedaan! Ennnn ben je geslaagd?

    Liefs,
    www.brigittemaria.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen