donderdag 19 juni 2014

P2 Perfect Face all-over illuminator

Ik wou bij de p2 is wat anders proberen dan lipsticks. Ik was heel lang aan het twijfelen en ben uiteindelijk voor de illuminator gegaan. Het liefst had ik een highlighter gekocht, maar de enige highlighter die ze hadden was dus letterlijk wit.


Een illuminator is ervoor bedoelt om je gezicht een beetje een oppepper te geven. Hij laat je gezicht er gezond en stralend uitzien. Wat me opvalt is dat, ondanks de verpakking, het product er toch best wel 'high end' uitziet, de poeder oogt niet goedkoop.


Je kunt de illuminator ook gebruiken als highlighter. Ik vind hem hier net iets te onopvallend voor. Als poeder is hij wel heel mooi en hij laat je huid er inderdaad wat stralender uitzien.

Toch zou ik hem niet nog een keer kopen, ik vind het een beetje nutteloos. Het geeft ook weer niet zo'n opvallende verandering. Toch vind ik hem wel mooi en blijft hij zeker nog even in mijn dagelijkse stash nu mijn normale poeder gebroken is.

De illuminator is €3,95 en te koop bij alle DM-filialen in Duitsland (en meer?).

Wat vind jij van dit product? En van het merk P2? Ben jij van plan deze illuminator aan te schaffen? Laat het weten in de reacties!

Liefs,
Deveney

5 opmerkingen :

 1. Klinkt leuk, wil je eens een swatch maken zodat ik kan zien hoe het er uit ziet op het gelaat? Want ik ga morgen shoppen en ook eens rondkijken :-) leuke blog Deveney!
  Liefs,
  Emmelie,
  http://quellyane.wordpress.com/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik probeerde al swatches te maken, maar helaas zie je er niks van op de foto, sorry! :(

   Verwijderen
 2. Awh misschien kan je hem gebruiken voor all over?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Doe ik nu ook, maar heb niet het gevoel dat hij wat toevoegt.

   Verwijderen