maandag 2 juni 2014

P2 lipstick uitbreiding

Na een drukke en hectische week, heb ik eindelijk weer tijd om te bloggen! Ik ben afgelopen weekend naar Duitsland geweest, en natuurlijk moest ik even langs de DM. Ik vind de lipsticks van P2 ontzettend fijn en goed, en besloot daarom ook mijn verzameling uit te breiden.


Ik heb 3 nieuwe lipsticks gekocht, 087 Baker Street, 042 Madison Square en 151 Market Street. Een felroze kleur, een donkerpaarse kleur en een rood/roze kleur. Ik vind dat de lipsticks echt leuke namen hebben, ze staan ook echt geweldig in je stash door de mooie simpele verpakking. Ook hebben de lipsticks het voordeel dat ze super budget zijn! Je betaalt per lipstick slechts €1,95!


Dit is de 151 Marketstreet, een felroze kleur. Deze kleur is echt geweldig voor de zomer. Ik vond roze lipsticks altijd al heel mooi, al twijfel ik altijd wel of ze me zo mooi staan. Toch besloot ik dat deze echt niet in mijn stash kon ontbreken.


De kleur is iets minder fel dan dat ik had verwacht, wat ik eigenlijk wel heel jammer vind. Toch vind ik het echt een fantastische kleur en ben ik blij dat ik hem aangeschaft heb.


Op mijn lippen valt ie nog iets minder roze (heh?!). Dat probleem heb ik bij best wel veel lipsticks omdat mijn lippen een vrij rode kleur hebben van zichzelf. 


Dit is 042 Madison Square. Ik was al tijden op zoek naar een mooie donkerpaarse lipsticks. Ik zag ze vaak bij mensen voorbij komen en vond ze echt fantastisch. Ik was alleen bang dat hij iets te donker voor me was, maar gelukkig viel dat heel erg mee. 


Zoals je ziet is de kleur inderdaad minder donker dan dat je verwacht, wat ik wel beter vind. Hij neigt naar mijn idee zelfs een beetje naar roze.


En uiteraard is de kleur op mijn lippen weer een stuk roder. Je kan het nu bijna donkerrood noemen. Toch vind ik het een hele mooie kleur en zal ik hem met plezier dragen!


Het meest benieuwd was ik nog wel naar deze lipstick, omdat hij zo ontzettend fel is. Dit is 087 Baker Street en een mooie felle roodroze kleur. Ik begin echt in de zomerstemming te komen met lipsticks (op de donkerpaarse na natuurlijk). Ik vind felle kleuren ontzettend mooi en ze maken mij echt blij.


De kleur is echt zoals ik hem verwacht had, ├ęcht perfect. Dit is volgens mij echt mijn favoriet van de 3. Ik vind hem vooral mooi omdat hij zo warm is, ondanks het felle. Heel vaak zijn felle kleuren best wel koel, wat ik iets minder vind. 


Ook op mijn lippen vind ik hem fantastisch. Ik heb het gevoel dat hij mijn lippen zelfs een beetje groter laat lijken (?!). Ik weet zeker dat ik deze lippenstift nog erg vaak met plezier zal gaan dragen!

De lipsticks zijn bij de DM in Duitsland te koop voor €1,95 per stuk. De kwaliteit van de lipsticks is geweldig, ze zijn heerlijk romig en blijven nog best lang zitten, ze drogen je lippen niet uit. De lipsticks van P2 zijn een van mijn favoriete lipsticks, en P2 is zeker een van mijn favoriete budgetmerken!

Wat vind jij van deze kleuren? Welke vind je het mooist? Heb jij ook al make-up van P2? Laat het weten in de reacties!

Liefs,
Deveney

2 opmerkingen :

  1. Toffe kleurtjes, jammer dat ze niet zo voldoen aan hoe ze eruit zien.. Maar alsnog mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtige lipsticks heb je gekocht!

    BeantwoordenVerwijderen