woensdag 4 juni 2014

Orabrush tongue cleaner

Iedereen heeft er wel eens last van, een vieze witte of gele aanslag op zijn of haar tong. Het ziet er niet fris uit, en hoe hard je ook poetst, het gaat gewoon niet weg. En alsof dat nog niet erg genoeg is veroorzaakt het ook vaak een slechte adem. Het is niet gezond. Een gezonde tong hoort roze te zijn, zonder een witte laag. Natuurlijk valt er wat aan te doen. De Orabrush claimt je te verhelpen van je witte tong. Lees verder als je wilt weten of het ook echt helpt!


Ik had eigenlijk verwacht dat ik een blauwe orabrush zou krijgen, maar eigenlijk vind ik deze roze nog veel leuker! Wat ik ook leuk vond en waar ik écht niet van af kon blijven was het 'touch me' gedeelte op de verpakking zodat je even kunt voelen hoe de borstel nou precies is, een leuk detail, en erg handig!


De orabrush lijkt gewoon op een normale tandenborstel, de kop is alleen anders, je krijgt een soort borsteltje met hele dunne 'haartjes' en een schraper aan de bovenkant. Meestal heb je bij tongschrapers de 2 delen apart, dus aan de ene kant het borsteltje en aan de andere kant de schraper. 


Zoals je al op de instructies ziet moet je hem, net als een tandenborstel elke 3 tot 4 maanden vervangen. Hij werkt ook een beetje hetzelfde als een tandenborstel, maar dan voor je tong. Het enige verschil is dat je een andere beweging maakt. Je moet van de achterkant van je tong (het gedeelte het dichtst bij de slokdarm) voorzichtig naar de voorkant van je tong gaan.


Hier zie je het borsteltje nog is van dichtbij. Je ziet de schraper nu goed. 


De Orabrush claimt dus dat het je van de witte aanslag op je tong af kan helpen. Ik heb deze tongschraper nu een week in mijn bezit en je ziet duidelijk verschil. Je moet echt niet verwachten dat de geel/witte aanslag in één keer weg is, maar na een week ziet je tong er toch een stuk gezonder uit!


Ik had hier eigenlijk nog nooit van gehoord, maar bij heel veel mensen was het al wel heel bekend. Het is inderdaad een stuk beter dan met je tandenborstel over je tong heen gaan, het voelt ook een stuk fijner. Het is dus zeker een aanrader als jij last hebt van die vieze wit/gele aanslag.

Dit artikel is te bestellen op www.orabrush.nl voor €9,99.

Heb jij al eens van de orabrush gehoord? Heb jij last van een wit/gele aanslag op je tong en ben jij van plan dit product uit te proberen? Laat het weten in de reacties!

Liefs,
Deveney

Deze review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf en/of merk.

3 opmerkingen :