maandag 23 juni 2014

My furry friend tag


Ik zet een keer iets anders als make-up, fashion of lifestyle in de spotlight. Nu is het de beurt aan een heel speciaal vriendje van me, mijn lieve hamster Nibble. Ik wou de Furry friends tag al een tijdje doen, maar vergat het steeds. Ik heb hem nu dus toch nog gedaan.


What is your pet’s name?

Mijn hamster heet Nibble. Ik vind het echt leuk om wat apartere namen te verzinnen voor mijn huisdieren. Vaak vernoem ik ze naar eten of iets wat daarmee te maken heeft. 


What kind of pet is it and what breed?
Zoals jullie misschien al hadden gezien is het een hamster. Nibble is een russische dwerghamster.


How long have you had your pet friend?
Ik heb Nibble nu al iets langer dan een jaar!


How did you get your pet?
Toen mijn andere hamster (Skittle) overleden is was er gewoon zo'n grote lege plek. Daarom besloot ik een nieuwe hamster te nemen en dat is Nibble geworden.
How old is your pet?
De precieze leeftijd weet ik niet, maar Nibble is nu net iets ouder dan 1 jaar.

What are some quirky things about your pet’s personality?
Nibble is echt ontzettend tam. Hij heeft soms wel een slecht humeur maar meestal staat hij elke keer als ik mijn kamer binnenkom tegen de tralies op om aandacht te krijgen. Ook is hij ontzettend lomp, hij klimt op dingen om er vervolgens heel charmant af te vallen.

What does your relationship with your pet mean to you?
Heel veel, ik hou ontzettend veel van mijn huisdieren en dat zal altijd zo blijven.

What are some of your favorite past times with your pet?
Toen hij een keer overdag uit zijn hokje was en op de bank bij me zat en hij tegen me aan in slaap viel. En natuurlijk elke keer als ik hem kaas geef want dan wordt hij helemaal gek.What are the nicknames that you call your pet?
Nibbie, Nibsie, lieverd en dikzak.

Dit waren de vragen van de furry friends tag. Maar eigenlijk is dit nog maar 1% van de leuke en speciale eigenschappen van mijn hamster die je nu te weten bent gekomen. Ik hou van mijn kleine dikke bolletje wol! ♥

Wat vond jij van deze tag? Ga je hem overnemen? Heb je zelf ook huisdieren? Laat het weten in de reacties!

Liefs,
Deveney

2 opmerkingen :