vrijdag 6 juni 2014

MOTD + OOTD

Ik besloot eens iets heel anders te doen, een make-up of the day en een outfit of the day in een :)! Ik wou al heel lang zo'n soort artikel maken maar durfde het gewoon niet. Vandaag besloot ik toch even mijn angst opzij te zetten en het artikel toch te posten.Ik heb het vandaag lekker rustig gehouden met mijn make-up, het is nogal warm, dus het zou toch alleen maar uitlopen.

Oogschaduw: W7 in the buff palette
Lippenstift: W7 Glitter Kiss
Foundation: Catrice fotofinish foundation
Blush: Etos baked blush
Bronzer: MUA baked bronzer
Wenkbrauwen: Wenkbrauwpalette van Essence


Ik heb vooral rustige warme kleuren gebruikt voor mijn look, mijn favoriete kleuren! De bronzer en blush zijn op de foto helaas niet goed te zien.

Note: 
Zoals je al kan zien is mijn huid niet heel zuiver, dat is wat mij telkens tegen hield om dit soort posts te maken, vandaag heb ik me over mn angst heen gezet, want hé niemand is perfect.


Als outfit ben ik vandaag ook voor iets 'gewaagders' gegaan dan normaal. Normaal vind ik het best moeilijk om mijn buik te laten zien, ookal is het in bikini. Vandaag vond ik dat ik het gewoon een keer moest proberen, en eerlijk gezegd vind ik het best leuk.


Sinds ik mijn lage zwarte allstars heb vind ik het hartstikke leuk om mijn broekspijpen een beetje op te rollen. Het geeft ook een iets meer zomers effect aan je outfit!

Wat vind jij van mijn MOTD & OOTD, durf jij het ook om je kleding zo te dragen? Of hoe combineer jij je croptops? Laat het weten in de reacties!

Liefs,
Deveney

2 opmerkingen :