zondag 8 juni 2014

Mijn skincare avondroutine

Ik zag het heel veel voorbij komen op andere blogs, en het leek mij wel leuk om ook te laten zien welke producten ik nou gebruik voordat ik ga slapen, zeker omdat ik nu nieuwe producten gebruik.Ik gebruik op dit moment niet superveel producten, alleen 2 reinigers en een nachtcreme.


Ik begin altijd met de reinigingsmelk van Pure Elements, voor mijn make-up eraf te halen heb ik ongeveer 2 wattenschijfjes nodig. Ik vind deze reinigingsmelk superfijn en hij irriteert mijn huid niet.


Daarna gebruik ik reinigingstonic van de it's my beautiful skin collection van de hema. Reinigingstonic is belangrijk omdat je dan vaak nog een paar restjes reinigingsmelk en vuil weghaalt. Ook dit product is heel fijn en mild op je huid. Ik vind hem altijd wel een beetje naar bellenblaas ruiken.


En als laatst een nachtcrème die ook van de it's my beautiful skin collectie van de hema is. Ik had hier al eerder een review over geschreven, maar hij blijft gewoon favoriet bij mij. Zo zie je maar, goede producten hoeven niet altijd duur te zijn. Sowieso de verzorgingsproducten van de hema zijn top, en niet duur!

Welke verzorgingsproducten gebruiken jullie 's avonds? Zijn jullie van plan één van deze producten aan te schaffen? Laat het weten in de reacties!

Liefs,
Deveney1 opmerking :