vrijdag 27 juni 2014

Look of the day

Ik vond het vorige keer zo leuk dat ik weer besloot een look of the day te maken. De laatste tijd probeer ik mijn outfits lekker stoer en comfy te maken. Zwart en goud zijn echt mijn 2 favoriete kleuren en ik draag ze dan ook supervaak.Eyes: 
W7 in the buff eyeshadowpalette
Kiko mono eyeschadow 133
Essence all about nude palette
Hema vloeibare eyeliner
Rimmel london Scandal eyes mascara
Gosh eyeschadowbase

Eyebrows:
Essence eyebrow kit


Face:
Catrice 16H foundation
Catrice anti red base
Catrice camouflage cream
P2 perfect face illuminator
Rimmel London fit me concealer

Lips:
Essence lipstick 04 On The Catwalk!


 Ik hou ontzettend veel van het shirt dat ik aanheb. Maar omdat het nu best warm is, en het shirt best dik is wil ik er geen lange broek onder aan trekken. Daarom ben ik gegaan voor een kort leren broekje met mijn zwarte allstars om het iets meer casual te maken.


Horloge:
Tattoo:

Wat vonden jullie van deze look of the day? Moet ik dit vaker doen? Laat het weten in de reacties!

Liefs,
Deveney

2 opmerkingen :