zondag 22 juni 2014

Faketattoo.nl

Ik zag ze de laatste tijd al veel voorbij komen, de neptattoo's die op echte tattoo's lijken. Het leek me leuk om ook een keer te zien hoe een tattoo bij mij eruit zag, en natuurlijk om mensen ermee voor de gek te houden. Ik kwam een webshop tegen waar ze neptattoo's verkochten en was super blij!


Ik wou ze eigenlijk meteen allemaal opplakken, maar dat zou er natuurlijk niet uitzien, ik ben nu gegaan voor een kleine en een middelmatige, om te testen hoe goed ze blijven zitten. Dit is het resultaat.

Voor gebruik van het meegeleverde poederblaadje.

Na gebruik van het meegeleverde poederblaadje.

Deze heb ik zelf aangevraagd. Ik mocht zelf nog eigen ontwerpen insturen en ben gegaan voor dit schattige kleine sterretje. Van dichtbij en op een foto zie je wel dat het een beetje glimt, maar verder ziet hij er vrij realistisch uit. Heb er mensen mee voor de gek kunnen houden, dus dat zegt zeker wat!

Voor gebruik van het meegeleverde poederblaadje.

Na gebruik van het meegeleverde poederblaadje.

Ook ben ik voor dit lieve veertje gegaan op mijn andere pols. Zo kan ik 2 verschillende tattoo's uittesten.

Je krijgt er ook een gebruiksaanwijzing bij, het is gewoon hetzelfde idee als de plaktattoo's die je vroeger had. Het extraatje bij deze tattoo's is alleen dat je poederblaadjes krijgt, waardoor de tattoo nietmeer plakt en minder glimt.

Helaas heb ik dezelfde avond nogal met mijn polsen langs mijn laptop geschuurd terwijl ik dit artikel aan het typen was en zijn ze er helaas bijna af, superzonde!

Toch vind ik het echt de moeite waard om het een keer te proberen, zeker als je tattoo's wil uittesten of erover aan het twijfelen bent. Je kunt je eigen tattoo's ontwerpen of een van de vele voorbeelden bestellen op www.faketattoo.nl. Neem gerust een kijkje tussen alle leuke ontwerpen.

Wat vind jij van deze neptattoo's? Ben jij ook van plan om ze een keer te proberen? Of vind je het helemaal niks? Laat het weten in de reacties!

Liefs,
Deveney

Deze review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf en/of merk.

4 opmerkingen :

 1. Super leuk! Ik en een mijn beste vriendin gaan samen 1tje kopen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als er een kruisje bij zat had ik m sws gekocht

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je kunt er ook zelf 1 ontwerpen dus een kruisje lukt wel! :)

   Verwijderen
 3. Mega cool! Ik wil dit al zo lang proberen, maar altijd dat glimmende laagje staat zo nep. Na dat poederblaadje is dat helemaal weg en ziet het er zo vet uit! Ik ga dit ook maar proberen! :)

  BeantwoordenVerwijderen