maandag 12 mei 2014

The beauty tag

Ik vond dat het wel weer eens tijd werd voor een tag, aangezien ik die al tijden niet meer heb gedaan. En sinds ik mijn blog op heb geruimd, staat er geen tag meer bij.  Daarom vandaag de beautytag. Het zijn 15 vragen over allerlei dingen die te maken hebben met beauty. Neem hem gerust over! :)


Hoevaak was jij je gezicht op een dag?
Aangezien ik een hele droge huid heb, mag ik mijn gezicht niet al te vaak wassen, meestal was ik mijn gezicht 's ochtends, en 's avonds reinig ik hem. Ik vind een goede hygiëne erg belangrijk. Maar als ik mijn gezicht vaker zou wassen zou mijn huid nog meer uitdrogen. Wel gebruik ik vaak maskertjes.

Welk huidtype heb jij?
Ik heb een droge huid met een vette t-zone. Ook is mijn huid heel gevoelig, ik kan alleen zachte reinigingsproducten gebruiken, anders wordt mijn gezicht echt helemaal rood. Ook heb ik heel vaak last van onzuiverheden, dat heeft ook vooral te maken met mijn gemengde huid. 

Scrub jij je gezichtshuid?
Ja, maar niet te vaak. Ik scrub mijn gezicht ongeveer één keer in de 2 weken. Ik gebruik een speciale scrub voor mijn huid, ook al heb ik niet echt verandering gemerkt nadat ik begon met scrubben.

Welke dagcreme gebruik je op dit moment?

Op dit moment gebruik ik geen dagcreme, en ook geen nachtcreme. Ik wil het wel heel graag gaan gebruiken, vooral omdat mijn huid zo droog is. Maar ik heb nog geen creme gevonden waar ik echt tevreden mee ben.

Gebruik je oogcreme?
Nee ik gebruik geen oogcreme, heb het ook nog nooit gebruikt. Het zou wel handig zijn omdat de huid rond mijn ogen extra gevoelig is.\

Ga jij wel eens de deur uit zonder make-up?
Heel slecht, maar eigenlijk nooit. Ik voel me niet fijn zonder make-up. Met make-up op voel ik me veel zelfverzekerder. Ook ben ik thuis niet vaak te vinden zonder make-up, wat echt heel slecht is.

Neon kleuren oogschaduw of Nude?
Dan ga ik 100% voor de Nude, ik hou niet van superfelle oogschaduw, het staat me ook niet. Ik vind het wel leuk om wat fellere lipstick of blush te gebruiken, maar mijn ooglook hou ik meestal vrij rustig. Nude kleuren ogen ook een stuk volwassener en zijn veel makkelijker te combineren met je kleding.

Lipstick of Lipgloss?
Lipstick, ik hou niet zo van plakkerige lipglossjes, het is op zijn tijd wel leuk, maar ik heb echt een verslaving voor lipstick. Lipstick is meestal een stuk opvallender, en ik vind dat het mooier op je lippen valt. Het glimt meestal niet zo erg als lipgloss en dat vind ik mooi.

Oogschaduw of oogpotlood?
Oogschaduw, toen ik begon met make-up gebruikte ik alleen maar oogpotlood. Alleen ik kwam erachter dat onder je oog tekenen je ogen veel kleiner maakte in tegenstelling tot boven je oog, dat maakt je oog meestal veel groter en sprekender.

Heb je wallen?
Ja ik heb zeker wallen, die probeer ik altijd zo goed mogelijk te bedekken met concealer. Heel erg opvallen zijn ze niet, maar ze zijn zeker aanwezig. Ik ben nogal van het nachtbraken, dus minder zullen ze niet snel worden.

Wat is je goedkoopste mascara?

Hmm even denken, dat is dan toch wel mijn mascara van NYC, een van mijn eerste mascara's. Hij is nu allang uitgedroogd, maar nog steeds in mijn bezit. Hij was €1,99.


Reinigingsmelk of reinigingsdoekjes?

Momenteel gebruik ik reinigingsdoekjes, het is gewoon veel minder werk. Ik kan geen keuze maken tussen reinigingsmelk- of doekjes. Ik vind het allebei fijn.

Dit waren alle vragen van de beauty tag, heb jij nog een vraag, of heb jij deze tag ook gedaan? Laat het dan in de reacties weten!

Liefs,
Deveney


4 opmerkingen :

  1. Hoi Deveny! Je maakt echt super leuke artikelen, en je hebt bij je reviews echt hele mooie foto's! Maar mijn tip is: Zet de foto's groter in je artikelen, dan is het allemaal veel duidelijker en beter! Ik hoop dat je iets met mijn tip doet :) Ik had namelijk in het begin op mijn blog ook de foto's in die grote erop gezet, maar als je bij Blogger gewoon 'groot' selecteert als je de foto's in je artikelen zet, dan is het veel mooier. En veel duidelijker! Ik hoop dat je er iets aan hebt! :) X Alisa

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk leuk leuk!! Ik ga denk ik ook een beauty tag doen :D
    xTessa
    xsupose.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen