vrijdag 9 mei 2014

Review wenkbrauwverf Wibra

Ongeveer 1,5 maand geleden was ik naar de schoonheidsspecialist voor een huidbehandeling. Ze heeft toen gelijk mijn wenkbrauwen geverfd en ik was er zo erg tevreden over dat ik ze nog wel een keer wou verven. Maar dit keer wou ik het zelf doen omdat het bij de schoonheidsspecialist aan de prijzige kant is. Ik zag bij de Wibra een wenkbrauwverf en besloot hem te testen. 


Het is de Delia Cosmetics Color Cream in de kleur 40 brown, de lichtbruine kleur. Met dit setje kun je ongeveer 15x doen en hij is €1,99. Het setje bevat 5 onderdelen, een mengbakje, een aanbrengborsteltje, een gebruiksaanwijzing en 2 dingen die samen de verf vormen. 


De verf werkt vrij goed, je hoeft hem maar 10 tot 15 minuutjes te laten intrekken. Ik vind het resultaat erg mooi geworden ook al is het nog wel een beetje vlekkerig, maar dat trekt binnen enkele dagen weg. 


Hier zie je een before and after foto, je ziet wel duidelijk verschil. Ik ben erg tevreden met deze wenkbrauwverf en voor €1,99 kun je hem zeker wel een keer uitproberen. Hij is er in de kleuren lichtbruin, donkerbruin en zwart.

Liefs, 
Deveney

9 opmerkingen :

 1. Wauw super handig :D
  x
  - www.xsupose.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die is mooi! Ga ik misschien ook wel eens aanschaffen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. handig maar ik heb al hele donkere wenkbrauwen van mezelf dus niet nodig voor mij:) x danielle

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Handig ! Echt mooie trouwens, ik ga hem ook eens gebruiken. c;

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je kunt je wenkbrauwen ook tekenen, intensifiëren of opnieuw definiëren met aqua brow van Mufe. Online verkijgbaar bij EBC www.extreme-beautylife.nl

  BeantwoordenVerwijderen