donderdag 1 mei 2014

Review W7 Perfect Eyes oogschaduwmono

Ik wou al heel lang een product van W7 bestellen, vooral omdat ik hoorde dat het zulke goede producten waren. En plots liep ik ertegenaan in de op=op voordeelschop, ze hadden een groot deel van de collectie van W7, iets duurder dan dat je ze op het internet koopt, maar nog steeds super goedkoop.


Zoals ik al zei, het is van het merk W7, de perfect eyes lijn, en de kleur heet Silver Bullet. Het product kostte €1,99. 


Ik ben echt zeer te spreken over dit product, de substantie is perfect en de pigmentatie is echt geweldig! Het is een supermooie kleur om op je wenkbrauwbot aan te brengen of in je ooghoeken, een mooie highlighter dus. Je hebt helemaal geen primer nodig (al is het wel handig als je wil dat hij lang blijft zitten) om zijn kleur goed tot recht te laten komen!


Hier zie je een swatch van deze prachtige kleur. Het is echt een aanrader en ik zou zeker even een kijkje gaan nemen bij de op=op voordeelshop!

Liefs, 
Deveney

10 opmerkingen :

 1. Whaat zo goedkoop? die is echt cute!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw mooie kleur, lijkt me ook leuk om hem te combineren met smokey eyes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, zo goedkoop en zo'n mooie kleur :O

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ahw zo mooi, nooit gedacht van dat merk! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik denk dat deze kleur erg geschikt is voor een leuke party look! Misschien kun je er een tutorial mee doen?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goedkoop ook, en een mooie basic kleur die je wel voor veel kunt gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb een paar nagellakjes van W7. Om eerlijk te zijn vond ik die niet echt fijn, hele kleine potjes en voordat hij echt goed dekte moest je ongeveer 3 laagjes aanbrengen. Maar fijn, dat de makeup wel fijn is! X

  BeantwoordenVerwijderen