zaterdag 3 mei 2014

Review W7 in the buff natural nudes eyeschadow palette

De laatste tijd hoorde ik veel over dit palette van W7, het zou te vergelijken zijn met het Urban Decay Naked 2 palette. Ik was erg benieuwd, en toen ik hem zag bij de op=op voordeelshop kon ik hem niet laten liggen. Zeker omdat hij op het internet altijd is uitverkocht.
Het palette is dus online te koop en bij de op=op voordeelshop, waar ik hem vandaan heb. Daar was hij €7,95. Het palette bevat 12 prachtige nude kleuren met de namen: Buff, Camel, Sand, Dust, Chocolate, Topaz, Earth, Storm, Silk, Wave, Thunder en Onix. Het palette bevat zowel matte als shimmery kleuren.


Zoals ik al zei zijn de kleuren echt prachtig, ze hebben een goede pigmentatie en zijn verre weg van korrelig. Heel jammer dat Buff exact dezelfde kleur is als mijn huidskleur, dus die zie je niet. Vooral over de matte kleuren ben ik heel erg te spreken. Echt een geweldig palette, in een leuke verpakking! Voor die prijs kun je hem echt niet laten liggen!


Liefs,
Deveney

11 opmerkingen :