dinsdag 13 mei 2014

Review W7 3D Glitter Kiss lipstick

Ik vind de producten van W7 echt geweldig, en toen ik zag dat ze uit het assortiment gingen bij de op=op voordeelshop heb ik nog even snel in de kortingsbak gegraaid en er deze lipstick uitgehaald. Hij sprak me wel aan omdat ie wat rustiger rood was, want meestal heb ik felrode lippenstift. Ook zaten er glitters in en ik hou echt van glitters. 

Het is dus een mooie, iets valere kleur rood, en er zit een subtiele glitter in. Ik heb hem gekocht voor €1,99 bij de op=op voordeelshop, echt een koopje! Volgens mij is het de kleur Ruby Star, maar het staat er niet duidelijk op.


Ik vind de lipstick echt geweldig, vooral omdat hij niet super knallend is en gewoon rustig. Hij heeft een mooi pigment en de glittertjes erin zijn echt mooi. De textuur is alleen een beetje hard, waardoor je wel een paar keer over je lippen heen moet gaan voordat je hem goed ziet. 


Zoals ik al zei vind ik de glittertjes echt geweldig, en de kleur ligt niet heel ver van mijn eigen lipkleur af, waardoor de glitters extra opvallen.


Ik ben heel blij met mijn nieuwe lipstick van W7. Wat vind jij van de kleur? Ben je ook bekend met de producten van W7? Laat het weten in de reacties!

Liefs,
Deveney


7 opmerkingen :