dinsdag 6 mei 2014

Review Primark P.S. love oogschaduwpalette

Ik was laats in de Primark en had al zoveel goede dingen gehoord over de palettes van P.S. Love dus besloot ik er eentje mee te nemen. De Primark heeft best een grote make-upcollectie en alles is er ook supergoedkoop. Vandaag dus een review van 1 van de palettes van de Primark.Het palette is dus van de Primark en was €3, wat echt geen prijs is. Het palette was er in 2 kleuren, een lichtere versie, en een donkerdere, ik heb gekozen voor de lichte versie, omdat ik de kleurtjes net iets mooier vond. Het palette bestaat uit 8 kleuren, zowel mat als shimmer. Ook heeft het palette een oogschaduw-applicator en een spiegeltje.


Van de buitenkant ziet het palette er niet speciaal uit, gewoon een heel simpel zwart palette, niet iets wat eruit zou springen in mijn stash. Maar als je de binnenkant bekijkt is het een palette met prachtige kleuren. De binnenkant is ook heel simpel, maar de grote spiegel maakt het wel echt af. 


De kleuren zijn mooi gepigmenteerd, wat ik niet had verwacht van een Primark palette, het verbaasde me zelfs. Zo goed had ik het echt niet verwacht. Als je op zoek bent naar een goed en budget palette raad ik deze zeker aan! Wat vind jij van het palette van de Primark?

Liefs,
Deveney

11 opmerkingen :

 1. Oh wat grappig, ik nam deze ook al laatst mee bij de Primark en was eigenlijk net zo verbaasd als jij!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit zijn echt mijn kleuren. Als ik weer bij de primark kom neem ik deze zeker mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind dat echt leuke kleuren voor oogschaduw! :) ik vind het jammer dat ik nog geen make-up mag dragen als het mag zal ik misschien eens langs gaan bij hun ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Weer zo'n leuk kleurenpallet. `:D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. omgomg! is dat zooo goedkoop? :o OMG ILOVEPRIMARK! moet er meteen naar toe!
  Ik vind die kleuren zo mooi,zo iets zocht ik allang en voor maar een paar euro! echt gaaf!, ik kan het voor elk look gebruiken dankjewell!xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi, heb je ook een foto als je het ophebt? Is de kleur fel, of eerder lichtjes?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aan de swatches kun je volgens mij wel aardig zien hoe de kleur is op je huid, het verschilt niet tot nauwelijks met je gezicht. xxx

   Verwijderen
 7. Hmm, hij ziet er goed uit! Alleen gebruik ik amper oogschaduw :p

  BeantwoordenVerwijderen