vrijdag 2 mei 2014

New in: Converse allstars rood

Ik had weer nieuwe All stars nodig, want ze waren allemaal versleten en paste niet meer bij mijn style. Ik kwam deze tegen, en werd er meteen verliefd op. Het zijn hoge felrode All stars.
Je kunt All stars in bijna alle sportzaken halen, dit is het hoge model, en die is, net als het lage model, €69,95. Wel een aardige prijs voor stoffen schoentjes, maar de kwaliteit is ook wel erg goed!


 Ik vind de rode All stars echt bij mijn style passen. Het geeft het vele zwart wat ik draag, een beetje kleur. Rood is daarnaast heel leuk te combineren met goud, en ik heb een grote liefde voor goud, dat zie je wel terug in mijn sieraden. Ook is rood echt een leuk zomerkleurtje, aangezien de zomer er weer aan zit te komen!


Ik ben echt superblij met mijn All stars, wat vind jij ervan? Heb jij ook All stars of ben je van plan ze te kopen? Laat het weten in de reacties :).

Liefs,
Deveney

21 opmerkingen :

 1. Hé! Ik heb JUIST DEZELFDE, maar dan korte! <3333 Ze zitten ook vet lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb lage witte.. ik wilde eerst ook zo'n fel kleurtje kopen maar ik wist niet of dat echt leuk te combineren was maar ik blijf de rode echt heel leuk vinden!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb net precies dezelfde gekocht ;o

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Superleuk!
  Ik heb ze met galaxy print zelf gemaakt

  BeantwoordenVerwijderen
 5. super leeukk!! Ik heb ook hoge all stars maar dan in het blauw, alleen ze worden een beetje klein en ze zijn heeel vies ;p

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb hoge met de Amerikaanse vlag erop! Ze staan je erg leuk en ik hoop dat je er veel plezier op beleefd!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Cool! Ik had ze ook:)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb ook altijd super veel all stars gehad. die zijn zo leuk (:

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jaaa die zijn leuk en wauw jou body!!! Een echte killer body haha

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb 3 paar all stars 2 hoge en 1 lage. Die lage is heel apart, hij is licht grijg met een blauwe rand. Je krijg er 3 paar veters bij. Ik heb grijze hoge all stars. En nig blauwe, maar bij die blauwe is die witte rand blauw. Ik vind die rode van jouw echt TOF!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. leuke kleur :D

  (lien)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heeeeyyheeeey die heb ik ook! haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik heb ook All-Stars (zwarte) ze passen echt OVERAL bij!! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik heb juist dezelfde ! Ze passen goed bij je. c;

  BeantwoordenVerwijderen