zaterdag 24 mei 2014

MUA undress your skin baked bronzer

Al tijden was ik op zoek naar een kruidvatfiliaal dat MUA (Make-up Academy) verkocht. Sinds het in Nederland te koop is bij sommige kruidvat filialen ben ik er al naar op zoek. Gelukkig heb ik vandaag een kruidvatfiliaal gevonden die het merk wel verkocht. Ze verkochten het merk er pas een paar dagen dus ik had echt geluk! Ik wou zoveel dingen meenemen, maar aangezien ik een beetje haast had heb ik gekozen voor een baked bronzer, omdat ik hem zo prachtig vond. 

Het is een mooie meerkleurige bronzer waar ook goud in zit. Het is dus van de lijn Undress Your Skin van MUA. De bronzer is €4,99 en dus niet te koop in alle kruidvat filialen.


De bronzer sprak me aan omdat hij, zoals ik al zei,
 zo'n mooie gouden gloed heeft. Verder is hij niet echt oranje, wat ik bij veel bronzers wel heb. Oranje is gewoon niet mooi bij de lichte huid die ik heb.


Hij is op mijn hand helaas niet heel goed te zien omdat hij zo subtiel is, wat het mooie aan deze bronzer is. De textuur voelt ook echt heel fijn op je huid, het voelt lekker zacht aan. 


Ik ben erg te spreken over de bronzer van MUA, het is voor de €4,99 zeker een aanrader!
Heb jij wel eens de producten van MUA geprobeerd, en wat vind jij van deze bronzer? Laat het weten in de reacties!

Liefs,
Deveney

2 opmerkingen :

  1. Mooi!! Jammer dat die niet wat heftiger is (voor contouren etc) maar ik denk dat die voor jou huidskleur wel heel goed kan vallen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooi product! Ik moet ook maar eens op zoek naar een filiaal met MUA:)

    BeantwoordenVerwijderen