donderdag 22 mei 2014

Hema it's my beautiful skin day hydrating day- & nightcream

Ik ben al tijden op zoek naar een goede dag- en nachtcrème, heb er al superveel uitgeprobeerd, maar was steeds niet tevreden. Ik had al veel goede dingen gehoord over de skincare lijn van de Hema, en ik vond het het proberen waard. Ze hebben een paar soorten dag- en nachtcrème, maar deze is voor alle huidtypes en aangezien mijn huid heel erg gemengd is nam ik deze mee.


Het is dus een dag- en een nachtcrème. De dagcrème zit in een mooie simpele witte tube en de nachtcrème in een schattige lichtblauwe tube. Ze zijn €1,95 per stuk en er zit 75 ml in.

 Als eerste de nachtcrème. Hij heeft een subtiele maar lekkere geur. Ik dacht dat ik nauwelijks wat kon verwachten voor die €1,95 maar de textuur is echt heel fijn. Als je hem op je gezicht aanbrengt voelt hij lekker verkoelend. De crème is goed uit te smeren, de textuur is niet te dik en niet te dun. De dag erna voelde mijn huid ook super zacht en gehydrateerd!


Dan de dagcrème, ik vind het een hele fijne aanvulling op de nachtcrème. Volgens mij is de geur net iets sterker want ik blijf hem een stuk langer ruiken. De crème is iets minder dik van textuur maar geeft je echt wel de boost die je 's ochtends nodig hebt. Helaas is de crème voor mij niet hydraterend genoeg, omdat toch wel een groot deel van mijn huid droog is, dat is heel jammer. Maar hij is zeker fijn.


Ik ben zeer tevreden met deze producten en ga ze zeker vaker gebruiken! Wat vind jij van de skincare producten van de Hema? Ben je ook van plan om ze te kopen? Laat het weten in een reactie!

Liefs,
Deveney

2 opmerkingen :