vrijdag 23 mei 2014

Hema cleansing brush

Ze worden steeds bekender, de cleansing brushes! Nu hadden ze ze ook bij de hema, en ik besloot hem toch maar een keer uit te proberen. Ik hoor vaak goede dingen over cleansing brushes. Ik was dus zeker benieuwd hoe deze zouden bevallen. Het is dus de cleansingbrush van de Hema en hij was €2,60, een prijs die behoorlijk meevalt, meestal zijn ze een stuk duurder. Je krijgt een doorzichtige steel met een borsteltje met witte haartjes. Hij ziet er niet superluxe uit, zoals veel cleansing brushes, maar hé het gaat erom dat hij zijn werk doet.


Hij doet zijn werk behoorlijk goed, ik vind hem echt heel fijn in gebruik! Het bakje erbij is ook superhandig, hij beschermd je brush en je kan er wat reinigings- melk of tonic ingooien. Helaas gaan de haartjes wel snel krom staan, maar wat verwacht je ook voor €2,60?

Ik vind het zeker de moeite waard om hem te proberen! Hij is zeker aan te raden. Wat vind jij van cleansing brushes? Ben je van plan deze cleansingbrush te proberen? Laat het weten in de reacties!

5 opmerkingen :