donderdag 17 april 2014

Spam je blog!

Hee, ik ben de laatste tijd heel erg bezig met nieuwe blogs ontdekken, dus ik dacht dat een 'spam je blog' post wel gepast zou zijn. Je mag zoveel mogelijk reacties achterlaten als je zelf wilt. Zorg wel dat je reactie aan een paar dingen voldoet. Wil je weten wat? Lees dan verder!Zorg in ieder geval dat je link er in staat, en vertel iets over je blog. Bijvoorbeeld waar je over schrijft of wat je bezighoudt. Zorg ervoor dat je er iets leuks van maakt, zodat jij opvalt! Veel succes verder met je blog :).
Liefs,
Deveney


7 opmerkingen :

 1. Leuk dat we mogen spammen! Mijn blog heet Lunedi Congelati en daar schrijf ik om de 2 dagen een beauty/lifestyle artikel op. Ook komt er af en toe een food artikel online. Neem zeker even een kijkje :-)

  lunedicongelati.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. www.beautybybo.nl! Ik ben gek op beauty, mijn favorieten zijn MAC en Yves Saint Laurent dus daar zul je veel van terug zien komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. awh super leuk plaatje <3 ik hou veel van fotografie ! plaats je daar ook wel eens iets over ? c:
  xx Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je geeft me echt het idee om zelf ook een blog te gaan maken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hey, ik ben Celine en ben 15 jaar ik blog sinds kort op Justalovelystyle.blogpots.nl ik schrijf voornamelijk over fashion, maar beauty en lifestyle komen ook aan bod. Ik neem je mee naar mij kijk op fashion en nog veel meer xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hey!
  Mijn naam is Evy en ik schrijf al een tijd over alles wat ik leuk vind: Make-up, Beauty, Fashion & Lifestyle! Ik plaats soms ook dingen over dansen: Ik ben laatst Nederlands kampioen geworden!
  Ik zou het super tof vinden als je even mijn blog wil bekijken: http://www.mbfl.blogspot.com
  Ik heb daarbij ook nog een winactie: http://mbfl.blogspot.nl/2014/03/winactie-goodiebag-twv-25-euro.html
  xx

  BeantwoordenVerwijderen