donderdag 10 april 2014

Review volume poeder kruidvat huismerk

Ik was al heel lang op zoek naar een volumepoeder, en laatst las ik dat het helemaal niet uitmaakte of je een dure of een goedkope poeder kocht, ze waren beiden gelijk. Ik was erg benieuwd naar de volumepoeder van de kruidvat. Daarom ga ik hem nu voor jullie testen!


Het is een simpel potje, het is de Efffex Max volume Powder in de sterkste variant (er was er volgens mij ook maar 1) en hij kostte €3. Dat vind ik erg meevallen, de meeste zijn een stuk duurder.

Als je het dekseltje losdraait zie je een paar kleine gaatjes, waar wat witte poeder uitkomt. Je zou niet verwachten dat die poeder je haar mooi wild gaat maken. Verder voelt de poeder niet zo fijn aan op je handen, het voelt heel erg vies

De eerste foto is zonder volumepoeder. Je ziet dan mijn haar vrij dun is en gewoon stijl valt.


Deze foto is met volumepoeder, mijn haar is een stuk doffer geworden, maar heeft wél meer volume gekregen. De poeder werkt dus wel echt Mn haar is ook een stuk lichter geworden, maar dat komt misschien omdat ik de poeder nog een beetje meer moet verdelen. Mijn mening over de volumepoeder van de kruidvat is verdeeld, het geeft echt veel volume, en het blijft ook goed zitten, maar ik vind die doffe waas maar niks. Niet echt een aanrader dus.

Liefs,
Deveney

5 opmerkingen :

 1. Oeeeeh dat is misschien wel iets voor mij!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mmm ik vind het ook niet echt mooi eruit zien met die doffe waas.
  Verder is ie wel goed (denk ik)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het er mooi uitzien!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Landing in London30 april 2014 om 10:38

  Wat een verschil, maar dat doffe is wel wat minder ja!

  BeantwoordenVerwijderen