maandag 28 april 2014

Review Toni&Guy hair meet wardrobe haarproducten

Ik wou al heel lang de producten van Toni&Guy testen omdat ik er zoveel goede reacties over hoorde. Helaas waren de producten erg duur en had ik er het geld niet voor. Toen ze in de aanbieding kwamen heb ik er natuurlijk gelijk 2 ingeslagen. Één van de creative lijn en één van de casual lijn. De producten van Toni&Guy zijn te koop bij de drogist voor ongeveer €10 tot €20.


Als eerste de texturing glue van de creative lijn om je haar echt textuur te geven, wat ook echt blijft zitten. Het is goed voor zowel lang als kort haar.

De textuur van de glue is heel fijn, je kunt het makkelijk over je haar verdelen en het droogt snel. Je haar voelt erna wel een beetje vetter, maar het geeft zeker meer volume. Helaas zakt je haar al vrij snel weer een beetje in, omdat de glue vrij zwaar is. De geur van dit product is wel echt heel lekker, het ruikt echt als een kappersproduct.


 De Flexible hold hairspray van Toni&Guy is echt een aanrader, het is een van mijn favoriete haarsprays. Het is lichtgewicht haarspray en zorgt dat je haar de hele dag goed zit, maar dat het wel flexibel blijft.
Ook van de haarspray is de geur geweldig, hij stinkt niet zoals de meeste haarsprays, hij ruikt echt naar kapper. De haarspray voel je niet op je haar, hij plakt niet maar blijft wel de hele dag goed zitten. Dit product kan ik echt aanraden, hij mag dan wel wat duurder zijn, maar je krijgt echt waar voor je geld!

De producten van Toni&Guy maken echt waar wat ze zeggen. Het zijn echt geweldige producten van een hoge kwaliteit. Dit merk mag zeker niet in je stash ontbreken!

Liefs, 
Deveney

14 opmerkingen :

 1. Je review op die hairspray heeft me echt overtuigd, ik ga m zeker kopen:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo awesome. Je foto is zo mooi <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die hairspray ga ik denk ik is halen! Je hebt me overtuigd.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, wauw. Die ga ik ook halen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Superleuk beschreven! Je hebt me overtuigd, morgen ga ik als eerste naar de winkel en koop ik ze. Liefs, Jealy

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik weet nu welke hairspray ik in het vervolg ga halen. Erg leuke blog trouwens

  BeantwoordenVerwijderen