maandag 7 april 2014

Review P2 lippenstift

Sorry voor de hoeveelheid reviews, maar ik wil ze gewoon echt met jullie delen. Dit keer de lippenstift van P2. Ik heb al eerder een lippenstift van P2 gehad waarover ik erg enthousiast ben. Daarom wou ik graag nog een kleurtje hebben.

Het is de kleur 059 Copa-cabana. Ze zijn bij de DM te koop voor €1,95. Dat is een klein prijsje voor zo'n geweldige lippenstift. De verpakking ziet er erg professioneel uit, en de lippenstift zelf ook. 


 De lippenstift is supergoed gepigmenteerd, het heeft een supermooie peachy kleur, die kleur komt dit voorjaar heel veel terug. De lippenstift heeft een goede structuur, hij zit niet vervelend en hydrateert je lippen zelfs een beetje.


Het verbaast me nog steeds dat de lippenstift maar €2 kost, dat verwacht je echt niet met zo'n professionele verpakking en zo'n goed pigment. Ik weet wat mijn nieuwe favoriete lippenstift dit voorjaar gaat worden!

Liefs, 
Deveney

15 opmerkingen :

 1. Esmeeailurophile7 april 2014 om 20:06

  Leuk kleurtje! En lekker goedkoop. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind echt dat je heel leuk schrijft en je lijkt me heel aardig XD

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je schrijft echt leuk ! Mooie kleur trouwens. Normaal hou ik niet van lippenstift maar deze is wel mooi. xje van Miiyako.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er goed uit! Kleur lijkt me echt leuk, en de prijs valt ook heel erg mee. Ik ga er zeker eens naar kijken

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke kleur! Ik hou ook heel veel van lippenstiften maar die winkel hebben we hier niet jammer genoeg

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik wil hem wel hebben..

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super leuk!! Ik ga hem ook eens proberen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hij blijft goed zitten vertel je ons, mag ik je vragen hoeveel uur bijvoorbeeld? En als je er met je tong overlikt blijft hij dan ook zitten...?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Toen ik hem droeg moest ik hem ongeveer 3 keer per dag bijwerken. Hij blijft best goed zitten en als je er met je tong over likt gaat hij er ook niet zomaar af. Hij vervaagt gewoon langzaam gedurende de dag :).

   Verwijderen
 9. Lijkt me een leuke kleur. :O Moet ik maar eens kopen denk ik. Ik was nog op zoek naar zo'n kleur.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. p2 is echt een leuk merk! Suuper goedkoop en de kwaliteit ligt echt hoog!

  BeantwoordenVerwijderen