zaterdag 5 april 2014

Review Manhattan Retro Glam Vintage Roman Eyeschadow palette

Ik was vandaag in de DM in Duitsland op zoek naar een nieuw oogschaduwpalette. Ik zocht vooral naar een mooie oogschaduwhighlighter. Ik wist dat Manhattan mooie oogschaduwpaletten had. Ik vond de limited edition collectie met 2 oogschaduwpaletten, maar deze vond ik toch wel het mooist. De andere had vooral groentinten en daar ben ik niet zo'n fan van.


Het palet bestaat uit 6 kleurtjes. 3 matte kleuren, en 3 shimmer. Het palette is te koop voor €3,45. Dat is echt geen geld. Het heeft een mooie verpakking met een magneetsluiting en er zit een oogschaduwkwastje bij, ookal gebruik ik die nooit. De meeste kleuren zijn niet echt lente en zomerkleurtjes, maar ze zijn perfect voor een avondje uit of natuurlijk voor een date!

Het zijn 6 goed gepigmenteerde kleuren, vooral de lichte kleuren zijn heel mooi. De donkerste kleur is een klein beetje vlekkerig, maar dat kan je zo bijwerken. Ik ben erg enthousiast over dit palette, echt fantastische highlighters!

Liefs,
Deveney

6 opmerkingen :