zondag 6 april 2014

Review Essence eu de toilette geurtjes in tasformaat

Ikwas al een tijdje op zoek naar een geurtje dat je zo mee kan nemen in je tas. Vaak sleepte ik een 100 ml fles parfum mee, maar dat kost ontzettend veel ruimte, en het is meestal dure parfum, dus ik moet supervoorzichtig met mijn tas doen, anders breekt het flesje. Ik was eigenlijk op zoek naar een  pumageurtje, maar toen ik zag dat deze 3x zo goedkoop was, was ik wel benieuwd naar deze geurtjes.
  
 Het zijn de geurtjes Like a new love en like a walk in the summer rain.
Beide flesjes zijn 10 ml, en echt perfect om in een klein vakje in je tas te stoppen. In Duitsland zijn de flesjes €2,45 per stuk, maar volgens mij zijn ze in Nederland net iets duurder.


Like a new love is echt een heerlijke frisse bloemengeur, perfect voor in de lente. Like a walk in the summer rain is nog een stuk frisser en ruikt een beetje naar zonnebloemen en citroen. Ik vind Like a walk in the summer rain wat sportiever, en Like a new love iets romantischer. Beide zijn ze lekker zoet, maar daar hou ik ook van. Heel opmerkelijk is dat je de geurtjes best lang blijft ruiken, dat had ik niet verwacht bij zo'n goedkoop eu de toilette geurtje, vooral Like a walk in the summer rain blijf je lang ruiken. Dat is dan ook echt een aanrader!

Liefs,
Deveney

11 opmerkingen :

 1. Lijken me lekkere geurtjes, al ben ik meer van de wat sterkere geuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hé, dat 's best goedkoop, en handig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb Like a New Love, die ruikt echt super lekker!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb wel gehoord over Like a New Love, maar ik heb het nooit geprobeerd... Klinkt wel als een goed product

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Landing in London30 april 2014 om 10:42

  Ik vind het lekkere geurtjes + leuk als cadeau voor een vriendin!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb die ene met de candy shop. En die is jammer genoeg op!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze heb ik ook. Wel een ander geurtje, vond ze erg lekker maar ze blijven niet erg lang zitten, kan ook niet voor zo'n prijsje haha. Maar je kan er best meerdere kopen :-)

  BeantwoordenVerwijderen