donderdag 27 juni 2013

Diy lipgloss container

Ik was gister op youtube aan het kijken, voor diy's en toen kwam ik het filmpje van Rebecca Ellie tegen over hoe je je eigen lipglosscontainer maakt van gebruikte flesjes. Ik had meteen een idee, ik paste het idee een beetje aan en maakte zo mijn eigen lipglosscontainertjes. Dit is een diy hoe je zelf een lipglosscontainer maakt van gebruikte flesjes!
Wat heb je nodig?
Je hebt 2 lege flesjes nodig, ik heb hiervoor 2 vitaminewaterflesjes gekozen omdat de doppen lekker groot zijn.
Een mes.
Een schaar.

 
Maak met het mes een gat in het flesje, doe dit niet te dicht bij de dop!

 
Knip nu verder zodat je het gedeelte met de dop eruit knipt.

 
Nu heb je dit. Probeer nu verder te knippen totdat de rode dop precies om het doorzichtige plastich heenpast! Zorg wel dat het randje, waar het flesje ineens breder wordt (zie net boven de datum op de foto) niet te klein wordt, want het moet wel blijven zitten.

 
Het is even passen en meten, en je moet er soms gewoon nog even kleine stukjes van afhalen. Als je niet zo handig bent, zoals ik, doe je hier wel een tijdje over.

 
Zodra het past is je lipcontainer klaar! Je kunt eventueel nog wat secondelijm gebruiken als het maar niet blijft zitten.


 
Dit was de diy. Ik ga binnenkort ook nog een diy maken over hoe je lipgloss  maakt om je zelfgemaakte lipcontainer te vullen, veel plezier!


Klik voor het officiƫle filmpje!

7 opmerkingen :